Fredag

2010-04-23 @ 19:45:29
Hej! kort dag i skolan. Jag åkte hem med 12-tåget så var hemma lite efter 13..

Idag var det dags för alla i sverige att skriva nationellt prov i svenska B, eller ja alla som har det då, och ja hela skolans 3:or skrev det idag, vi var utplacerade i alla datasalar som finns på hela skolan + aulan där man fick skriva för hand! Jag satt i C6, och när vi fick pappret med uppgifterna och hade läst dem, så tänkte jag "shit hur sjutton ska detta gå, vet inte vad jag ska skriva?" men sen kom jag underfund med att jag skulle välja uppgiften om arrangerat äktenskap, och då kom nästa problen hur ska jag börja allt? men ja, det slutade med att jag fick ihop 2 sidor och lite till! Är nöjd med det, så nu hoppas jag bara att jag har gjort rätt och så, så det står rätt till med allt ^^ och sedan är det bara att hoppas att jag får en G!

Annars har dagen vart lugn, när jag kom hem från tåget så står det två paket på trappen ganska stora.. Vad kan det vara och vad har vi besällt, men när jag kommer närmare är det inte till oss, utan våra grannar som har huset innanför vårat, vi bor nämligen på samma gata och nummer bara att vi bor på A och dem bor på B. Så jag det var bara att traska över med paketen och blev kvar där och pratade en stund! Sedan hem mamma kom hem hon lagade mat sen åt vi och snart ska jag kolla på tv! Annars vet jag inte riktgit vad som händer..

Åhh det är nästan så jag längtar till måndag, då jag ska få prova E´s löshår, funderar på att köpa nu när det är studenten och sånt. Skulle vara kul att ha, så kan ju testa hennes först för att se om jag passar i det och lite så! Hittade ett ganksa billigt genom en blogg, så blir att beställa det på typ måndag, det är äkta löshår och är 50 cm långt och går att styla, färga och sånt! Med clips, så man kan sätta i den när man vill..
Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0