STUDENTEN 2010!

2010-06-15 @ 21:33:09
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FY FAN VA JAG ÄR BRA!!!

Måste först säga att när DU tar studenten ta vara på hela dagen varje sekund för det är ett minne för livet, en helt underbar dag. En dag som man vill leva om många, många gånger. Helt sjukt bra morgon/dag/natt. Tack alla! ♥


11 juni dagen med stort D.

Den började med att jag gick up vid 03:15 ca på morgonen för att fixa iordning mig för dagen. Klockan 04:45 kom I (grannen) ner då hon skulle åka med oss in till Kopparberg, och vid 04:50 så var vi på väg in till Kopparberg för att därifrån ta bussen som gick 05:05. Vi var 4 st som klev på sen efter vägen vart vi några flera.
På bussen blev det att dricka en cider, vi kom ner till Linde vid 6-tiden. Då gick vi hem till E (klasskompis) där champagnefrukosten skulle vara och så snällt att vi fick sitta inne! Så där satt vi pratade, drack champagne och lite så. Sedan tillbaka till skolan till 7:45, då vi skulle ta kort i A12 tog kort, sedan tillbaka till en annan sal i c-huset där vi skulle ta enskilt kort. Efter det till F7 för att träffa Magda (mentor) och lite andra lärare. Satt där utanför nästan en timme innan vi fick komma in där inne fick vi våra betyg och lite sånt.

Sedan blev det att skriva i alla mössorna, stressigt blev det sedan vid 10-tiden så skulle det vara lätt-lunch i idrottshallen och det var det + lite musikunderhållning, sen sjöng vi en massa. Sen gick vi till Aulan där vi skulle träffas vid 11 för att lyssna på esteterna, delades ut stipendier, tal hölls och allt sånt dära! Sen blev klockan 12:00 och det var då dags för UTSPRINGET! åhh va det kändes skönt springa ut från aulan (vår klass var först) ut genom dörrarna i matsalen och bara ut och skrika!!! Åh vilken underbar känsla :)

Efter det leta på släkten och familjen prata lite med dem få massa blommor sedan vid 12:30 marsch ner till hotellet där rektorn höll tal. Efter det blev det att åka flaket flera varv på stan, tills det började regna då åkte vi till skolan där vi blev avsläppta gick hem till Å och därifrån åkte vi hem till Ställdalen, för att äta mat + fika. Efter det skjussade mamma mig till P vid ca 20 tiden satt där hemma spelade kort och drack lite cider sedan skjussade hennes mamma oss till Linde, haha vi var tvugna att stanna på vägen för att kissa! Sen vidare till Linde till hotellet. Dock var det jjätte lite folk när hon och jag kom, men det fylldes på. Och drack gjorde vi, och gott var det. Sen dansade vi massa, var bland annat upp i DJ-båset (som inte var ett bås, menmen ^^) haha kul var det. Åkte sedan hem vid 01:00 kom hem vid ca 02:00 åt lite mat sen sista gången jag kollade på klockan så var den 02:45. Så ja jag höll i gång i 23,5 timmar, men jösses va trött jag var. men herregud vilken underbar dag jag har haft!

TACK BF07A, för tre fantastiska år och även ett tack till BF07B! ♥



Massa bilder från dagen, skriver under bilderna var det är ifrån och som vanlig bara klicka på dem för att se i ett större format.
ALLA BILDER TILLHÖR MIG, OCH FÅR INTE KOPIERAS

Champagnefrukost
  


Lätt lunch i idrottshallen
  



I aulan, i väntan på att få springa ut


(denna bild är från www.lindenytt.se)


Mottagning utanför aulan
  


Utanför hotellet
 


Åka flak + andra flak
  
 
 

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Viktoria

Vilken underbar dag det var! :)

Ni gjorde lite annorlunda mot vi,men shit vad det påminner om när ni drack på bussen på morgonen så som du och jag kollade när 3:orna skulle ta studenten (födda 89) när vi skulle till skolan på slutet av 2:an respektive 1:an,kommer du ihåg det? :)

Jättefina bilder och du var gudomligt söt när du var liten och det är du nu med! :)

<3



Måste bara tillägga; FY FAN VAD DU ÄR BRA EMMA! :D

2010-06-22 @ 01:18:37
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0