Stress, stress och ännu mera stress

2011-08-18 @ 23:22:18
Allt bara snurrar i huvudet just nu om allt som ska göra hinnas med och allt!

Allt som skulle hinnas med idag har hunnits med. Sälja cd-ställen gick super de kom, det betalad, de tog de och de åkte.. Allt gjort på typ 5 minuter. Åkte in till Kopparberg vid halv 4 tiden ställde mig på konsum parkeringen och väntade på mamma, där gick S så pratade lite med henne.

Mamma kom vi åkte till guld-grejset och blev lite rikare! In på ica handla lite saker och vidare till Lådan där jag kom på att min bil då (då vi båda åkte i mammas och min bil stod fortfarande på konsumparkeringen) gick in en sväng på affären som jag nu inte minns namnet på med de säljer diskmaskiner, spisar, kylar mm. Så mamma beställde en diskmaskin. Åkte till konsum parkeringen släppte av mig jag tog min bil och vidare till lådan dit vi aldrig hann första gången.

Hem, packa släpkärran och åka in till Kopparberg igen med en släpkärra full av skräp så ja vi åkte såklart till tippen kom dit 18:15  och 18:40 var vi på väg därifrån, gick himla smidigt. Ett stort + är att de är väldigt trevliga och hjälpsamma där! Det gillar vi! Åkte med släpkärran tillbaka till dess ägare det vill säga S&J de bjöd på fika eller jag och Jonna åkte till Ica och handlade fick köra deras bil, jadå det gick bra. Mycket bra bil att köra :)

Kopplade av släpkärran och lämnade nyckeln åkte till Ställdalen och en sväng förbi K&M där det även där bjöds på fika medans vi kollade på Sommar med Ernst som va på tven. Kom väll hem vid ca 21:00. SÅ fram tills nu har jag sålt ett par grejer som mamma ska ge till sina nya ägare imorgon, sen har jag ju packat (ovanligt va?)

Nu är det dags att sova mamma ska väcka mig när hon åker imorogn det vill säga runt typ 06:00, klockan 8:10 ska jag vara vid tandläkaren och mellan 11:00-11:15 kommer mormor och hämtar mellan tandis och mormor ska jag packa lite och sådant! Mitt liv just nu är väldigt stressigt känner jag. Skönt med lite "semester" i huvudstaden i helgen. Och kryssning mellan fredag-lördag. Det gillas!

Oj vilket låååååångt och bildlöst inlägg detta blev, aja sådant är livet ibland. Idag fick det bli så.
Puss och sov gott

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0