Dryyygt

2011-08-02 @ 23:06:50
Jag hade skrivit ett långt inlägg om dagen, men så försvann det! Det kallar jag min vanliga tur. Så nu får det bli ett kort inlägg, då det snart är dags för sängen!

jag blev väckt av telefonen som ringde klockan 9, J som ringde och undrade om jag kunde jobba. Så jag jobbar imorgon mellan 11 och ett par timmar framåt, sisodär framåt 16-17 tiden.

Efter det kollade jag på ett par avsnitt av Full house för att sedan gå ner och äta frukost. Gjorde mig i ordning och åkte sedan till Nitten jag åkte in till stugan men ingen där (jag trodde de sov men de var ute i skogen och plockade svamp) så jag åkte istället till Nitten där vi har husvagnen drygt kanske 1 km från stugan så åkte dit där var M, K, S och R. Så det blev fika och sedan ett dopp i det blå, även kallat sjön. Där det var drygt 24 grader varmt där vattnet gick till midjan ungefär på oss och inne vid land var det ungefär 25,5 grader. Efter det åkte jag in till stugan igen där mamma och P hade kommit tillbaka. Men P var inte långvarande han åkte strax efter jag hade kommit han skulle till jobbet en sväng så det blev bara jag och mamam så vi gick in och ringde till Su för hon hade ringt och sökt mig, det är angående imorgon de skulle till kyrkan så jag ska också dit ska möta de vid halv 11 tiden. Kolla lite ljus och lite sådant inför lördagen!

Efter det så satte vi oss på altanen, tog varsin kall korv och satt och pratade men efter ett tag började jag frysa så jag hade fuyktiga badkläder så åkte hemmåt runt 15:45 och var hemma strax efter 16-tiden. Då blev det att värma mat och kolla lite på tv samtidigt som jag skrev ut lite papper. Efter det gick jag upp på vinden och slängde lite saker, flyttade och så. Sedan tog jag det lite lungt innan jag började städa rummet lite och packa hann jag också med att göra.

Nu är det dags för sängen, ska upp vid ca 9:00 imorgon! Haha oj då det blev ett ganska så långt inlägg i alla fall jag som bara skulle skriva ett par meningar. Det var också tänkt att jag skulle visa er lite mobil bilder jag har tagit under dagen men hittar inte grejen så jag får över de till datorn.. Kankse ni får se de någon dag här framöver om jag nu hittar det som jag måste ha. Puss och godnatt!

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0