Dag 2

2010-07-20 @ 22:41:25
Hej!
Sitter just nu i min hemstad eller ja iallafall för ett år, det vill säga Gamleby! På en camping, dock utan el men några dagar klarar man sig ju, och dator har jag + internet och då klarar man sig ^^

Förresten så har jag tagit ett premiär dopp för sommaren, riktigt skönt var det. Det var inte ens kallt när man gick i.. Då är det riktigt härligt, dock var det jötte äcklig botten menmen, bara man simmade hela tiden så gick det ju hyffsat.

En väldigt mysig camping, och måste bara säga att det är otroligt roligt att kolla på folk på en camping man kan se mycket intressant. Här på kvällen så grillade vi och efter det så gick vi liten promenad så jag tänkte visa er lite bilder från campingen..


Lite bilder från dagen:

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Isabella (tinkerbella.blogg.se)

SVAR: Åh tack Emma :).

2010-07-21 @ 12:25:46
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: susanna

ja, förhoppningsvis kommer min blogg att bli bra!!! När du kommer hem tänkte jag att du skulle få hjälpa mig, jag fattar inte alls hur man ska göra för att få den snygg så som du har din.... känns som om det behövs många åtgärder innan min är bra..... Hoppas att ni har det bra på semestern, och Emma, har du inte badat förrän nu, när mer än halva juli har gått??? det har ju varit värsta varma sommaren..... :)

Hälsa de andra...

Kram, Susanna

2010-07-21 @ 19:51:45
URL: http://susannaisgettingmarried.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0