Intensivkurs - andra veckan!

2010-07-04 @ 23:33:48
Tänkte nu berätta om min andra vecka på Mattias Trafikskola det vill säga vecka 26.. Började på måndag morgon klockan 8:00 för att ha en körlektion efter det så satt jag vid datorn för att göra massa test på datorn, för nästa körlektion hade jag vid 12-tiden och efter det var det bara att vänta på att teorin mellan 16:10-18:00 skulle börja.  Sedan hem till Anna&Ted åt mat, och spelade kort med Anna.

Tisdag: Lika idag första lektionen vid 08:00, sedan teorilektion vid 10-tiden och sen körlektion vid 12- tiden och sista för dagen vid 13:30! Sedan hem och ta det lungt pluggade lite teori. Sen var vi till Ställdalen en sväng där mamma bjöd på mat! :)
Onsdag: En lång dag började vid 8:00 och kom hem strax efter 18:00 hade 3 körlektioner + en teorilektion idag.
Torsdag: Då började min dag redan klcokan ca 6:00 på morgonen, för idag var det dags för halkbanan och vi skulle sammlas klockan 7:00 på körskolan för att åka därifrån då! Måste säga att det var bland det roligaste jag någonsin har gjort, sjukt jäkla kul var det, och ett minne för livet! Det var jag och två killar som gjord den. Vi fick även testa att vara alkoholpåverkade med 1,0 promille i kroppen, genom att ha på sig ett par glasögon, haha shit va svårt det var. Även testa inne sen också och gå på en linje med lika glasögon + att vi fick testa att "krocka" i 5-7 km i timmen med bälte jag testade även utan bälte! Vi var tillbaka på körskolan vid halv 12 tiden, då var det bara att sätta sig vid datorerna och göra test innan teorilektionen började vid 15:10 slutade dagen vid 16:05. När jag kom hem igen så var även mamma hemma anna&ted hade hämtat henne. Så hon och jag övningskörde lite, anna bjöd på mat sedan åkte vi hemmåt.
Fredag: Klev upp klockan ca 5:00på morgonen då jag idag skulle skriva teoriprovet i Falun så jag och mamma åkte dit, och jag klarade det (som jag redan skrivit) På vägen hem var vi även in en sväng på kupolen och så.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0