170227 - ny vecka

2017-02-27 @ 19:42:06
Hej
Nu är det måndag igen, veckorna går för fort kan man tycka...
idag om två veckor börjar praktiken, det ska bli roligt. Men innan des så är de två veckor med läsning och sedan en hemtentamen som ligger fredag-lördag. Hoppas verkligen jag blir klar på fredagen så att man har hela lördag och söndag att bara ta det lungt och ladda inför praktiken, de hade varit guldvärt. Så jag tänker jag sitter hellre lite längre tid på fredagen och kanske hinner bli klar än att sluta vid 15 och sen gå upp tidigt på lördag och fortsätta. Vi får se hur de går.
 
I alla fall denna vecka har vi en så kallad instuderingsvecka, så de blir att läsa en massa. Annars så i helgen ska vi åka till Stockholm för att M syster fyller 30 år så vi ska fira henne, hon skulle ha en tillställning på någon resturang tillsammans med hennes kompis som också fyller 30. Det vi ska fixa imorogn är därför en födelsedagspresent till henne, får se vad vi hittar på.
 
Förresten vem är det som har beställt en massa snö, här i Gävle har de snöat till och från hela dagen var värst på förmiddagen då vräkte det verkligen ner. Jag som trodde våren var på väg, ack så fel jag hade, vi får i stället se när denna snön försvinner och låter våren komma.
Puss
 

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0