Planering inför vecka 6

2017-02-05 @ 20:33:04
Hejhej! Vi kör en "planering inför kommande vecka" inför den kommande vecka också.
 
Måndag: Hem-studier så det blir att läsa en massa vet dock inte vad än, måste lägga upp en liten plan för det i morogn bitti hade jag tänkt. Annars så tror jag nog att vi behöer åka och handla lite inför veckan sedan ska vi även ta tag i vårt badrum och göra en riktigt storstädning där inne. 
Tisdag: Plugga hemma på förmiddagen sedan lektion i skolan mellan 13-15. Efter det blir det hem och plugga lite mera.
Onsdag: Grupparbete hela dagen från klockan 9-16. det vill säga helt slut när man kommer hem så man orkar inte göra något annat än att ligga i soffan... Vi ska ha en heldag med studiegruppen och göra två gruppuppgifter där man har blivit tilldelad ett eller flera kapitel sedan ska man sammanställa dessa och hitta på en lek utifrån detta. 
Torsdag: Lektion hela dagen mellan 9-16, finns inte så mycket mera att säga om det!
Fredag: Hem-studier återigen har jag en massa att läsa och även skriva ska försöka göra en av alla miljoner uppgifter vi har så en i alla fall blir klar. 
Lördag: Helt ledig från allt vad plugg heter. Vi har inga planer ännu vad vi ska hitta på men vi hoppar i alla fall på fint väder!
Söndag: Vår produktiva dag, det kan handla om att man har lite plugg att göra, städa lgh, göra matlådor, fixa tvätten eller andra nödvändiga saker. 

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0