1 maj!

2013-05-01 @ 21:31:28
Hej
ny månad, nya möjligheter
 
Vi går in i den femte månaden på året, det vill säga maj. Jag fyller ju faktiskt år i maj och 4 dagar faktiskt. Min syster fyller också år i, vi ska till norge, mamma kommer upp hit till Jämtland och hälsar på, onsdagsfödjupningen ska redovisas, solotur(!), skolan slutar även denna månad.
Mycket som händer mycket att se fram emot, tror det blir en bra månad!
 
Vi har ju varit lediga idag, så dagen har bestått i att jag gick upp vid 9 tiden vid 10 satte jag mig i bilen och åkte till Undersåker och tog min bild (onsdagsfördjupning) och handlade. Åkte hemmåt sen dess har jag tvättat en massa maskiner, städat, ätit middag med J&M. Just nu lyssnar jag på musik och ja skriver detta och viker kläder!
Jag är ju helt själv här i huset de andra som bor här är ju i Norge och ja snart är det min tur också att åka dig på fredag åker vi! :)
 
Förresten varför bloggar jag inte mera ofta när jag väl kommer igång är det väldigt roligt, sagt det många gånger tidigare jag får skärpa till mig nu. Eftersom jag kommer åka iväg på fredag och komma tillbaka på tisdag veckan efter så har jag hör och häpnad fixat tidsinställda inlägg ett per dag från det jag åker till jag kommer hem! Hur bra är inte det?
 
Dags att fortsätta med tvätten sedan typ sova, upp vid ca 7:15 imorogn frukost kl 7:45 :) Efter frukosten har vi lektioner fram till lunchen. Det är då det blir fullrulle, hämta mina sommardäck i Järpen (bussgods), handla inför Norge, byta däck, baka kladdkaka och fixa köttfärsås (till Norge) sen börja packa också då inför Norge.
 
Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0