Gårdagen

2015-05-09 @ 20:50:18
Hej
Tänkte berätta om gårdagen, var förs i skolan i ca 6 timmar tillsammans med en klasskompis vi håller på och skriver ett arbete. Så vi var i skolan mellan ca 9:00-15:00, vid 15 åkte vi hem till varsitt ställe. Åt mat och duschade och lite så. Sen vid 17 hade vi bokat bowling så efter ca 1,5 timme så begav jag mot stan för att möta upp Malin. Sen så bowlade vi i en timme, otroligt roligt varför gör man inte de oftare? Sen var hon så snäll så hon bjöd mig på bowlingen då jag hade fyllt år. Efter bowlingen gick vi och handlade för att kunna göra hemmagjord pizza. 
 
Vi gick hem till Malin fixade degen så den kunde jäsa, bakade ut och in i ugnen och allt blev klart precis i tid till Let´s dance - 10 år. Så vi kikade på det medans vi åt, efter maten var vi proppmätta men godis hade vi köpt så vi tryckte i oss lite sådant också! Och vid 23-tiden åkte jag hemmåt igen, efter en mycket trevlig dag! 
 
En bild på bowlingen precis i slutet när vår tid var slut, så vid klockan 18 börjar de med discobowling så vi hann spela lite discobowling också!
 
 

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0