14 dagar - 151210

2015-12-10 @ 14:02:00
Hej!
idag är det den 10 december vilket innebär att det är Julafton om 2 veckor. Jag ÄLSKAR julen bästa högtiden på åter, till och med snäppet bättre än födelsedagen! Under jul får man umgås med de personer som betyder mest och bara ha det allmänt mysigt och härligt!
 
Vår jul brukar se ut såhär ungefär:
Vi går upp vid 8 tiden på morgon och äter frukost, frukosten är alltid godare på juldagsmorgonen alla fyra ljusen brinner. Sedan är det dag att ta tag i matförberedelserna, det är jansson, persson, köttbullar, prinskorvar, köttbullar, ägghalvor och en massa mera. Sedan kommer familjen vid 12 tiden då är det glögg som gäller maten plockas fram sen äter vi vid 13 tiden. Efter det blir det såklart Kalle anka (är det tradition, så är det).Efter det blir det lite fika/kex och ost sedan blir det julklappsöppning. Sen det bästa är på kvällen när någon börjar bli sådär lite småsugen på en köttbulle vilket resulterar i att all mat plockas fram igen, och det roliga i allt detta är att maten är godare på kvällen haha!
Åh vad jag älskar julen!
 
Dock önskar jag att min älskade pappa fanns med oss här nere, detta blir den 6 julen utan pappa. Det är sjukt hur fort tiden går. Pappa jag vet att du sitter där uppe i himlen och firar tillsammans med oss bara det att du är på en annan plats, du finns och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag älskar dig pappa! ♥
 
bilden tagen för något år sedan i sammband med jul
då var det snö som ni ser på bilden
nu hoppas jag snön kommer till oss denna julen också
 
 

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0