Hejhej

2015-04-18 @ 23:39:47
Lördag kväll som snart över går i lördag natt när klockan snart passerar 00:00. Ska snart sova tänkte jag/vi, för imorgon är det dags för IKEA brunch och den börjar vid 9:30 så vill man vara där lite innan ska bli smarrigt! Efter det så blir det hem och göra någon nytta av dagen som till exempel plugga lite av varje finns ju lite att välja på så det är bara att börja! Samt så ska vi nog hinna med och städa bilen om vi inte gör det på måndag vi får se vad vi hinner med. Ska bli fint båda dagarna i alla fall som vädret visar just nu. 

Förresten på tisdag blir det nog cykeln till skolan igen, dock får vi se kanske blir bil tillsammans med en kompis måste prata med henne. För min bil åker ner till Stockholm, dit Mattias ska för ett möte inför hans sommarjobb. Så vi får se om de blir cykel eller bil vi hoppas docl på de sistnämnda men om det inte skulle bli så, så har de i alla fall lovat fint väder även på tisdag! Efter en heldag i skolan på tisdag är jag "ledig" fram till tisdagen efter om jag inte missminner mig. Men som sagt högskolestudier så finns det inget som heter ledig utan det blir en passa plugg faktiskt som ska fixas under den veckan eller redan under denna vecka helst! Som sagt en sak i taget så löser sig allt! Men som sagt dags att sova snart ska dock kolla på ett avsnitt av Marry me tillsammans med älskling innan  vi ska sova.

Bjuder på en bild jag tog i veckan i soolan efter att jag hade haft fysikprovet, som för övrigt  är jag är inne på det kändes hyffsat! Bara hålla tummarna att jag har klarat det.


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0