Lite små jobbigt

2012-03-19 @ 23:02:10
Jag hade faktiskt skrivit här på förmiddagen ett inlägg om dagen och lite så. Dock tror jag att jag glömde publicera det eller något för det syns inte just nu. Jobbigt nu när jag väl skrev lixom. I alla fall får väll skriva lite nu innan sängen kallar.

Hade matte B imorse och hade prov. Som även gick bra så nu har jag börjat på ett nytt kapitel. Sen tänkte jag att jag slutade men icke som nicke har pratat med min lärare eller ja rättare sagt hon har pratat med mig och frågade eller gav förslag att jag skulle vara med på biologi b nu fram tills vi slutar då de ska läsa om kroppen. För om jag är med på det så får jag behörighet i Naturkunskap B också! Det är ju toppen bra!

Så jag slutade alltså vid lunch idag, då satte jag igång och leta folkhögskolor och hittade faktiskt 7 st som jag ska söka. När J kom hem satte vi igång med storstädning. Så nu är mitt rum skinande rent och fint. På kvällen har vi ätit pannkakor, sedan gjorde J en pannkakstårta som vi sedan gick till Västergården och till Mellangården med dock var det inte så många som ville ha men de få som smaka tyckte den var god.

Nu är det dags att sova, frukost imorgon. Sen skoldag har engelska, kemi och matte. Efter skolan blir det att söka sommarjobb och fixa lite mer folkhögskolor. Hmm kan ju hoppas de har fått färg till skrivaren tills i morogn så jag kan skriva ut ansökningarna. Testade det idag men alla datorer var emot mig. Första var det ingen färg i skrivaren. Den andra tog typ 1000 år att bara logga in så orkade inte vänta. Tredje kom vi inte ens in i det är datasalen i hantverkshuset. Så typiskt, men får eller rättare sagt måste få ut de där ansökningarna under denna vecka!

Nu sängen, puss och godnatt!

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0