Skåne - 23 maj till 1 juni

2012-06-13 @ 19:07:00

Bättre sent än aldrig, finns det ett ordspråk som heter. Det passar väldigt bra in på detta blogg-inlägg som jag tänkte göra nu. Var ju nere i Skåne och en del bilder togs det då, så tänkte visa er lite bilder därifrån nu...

Tropikariet i Helsingborg
  
  

Vi var över en sväng till Danmark och åt glass och kollade i lite affärer (haha mest butikerna som sålde, öl, vin, sprit och andra drycker med alkohol i. Som det fanns gott om där nere), detta är en bild från båten när vi är påväg tillbaka till Helsingborg.Vi besökte hembyggdsparken i Ängelholm där de fanns djur och lite andra saker, väldigt mysigt!
  
  
(andra raden, andra bilden. Världens sötaste kaninunge som jag ville ta med mig hem. Dålig bild dock men var för att de hoppade omkring hela tiden och vara inte stilla långa sekunden)


Hälsade på J pappa och E där vi blev bjudna på mat, sedan tog vi en sväng ner till stranden och kollade på solnedgången, superfint!

  En dag var vi till Kullaberg och kikade på fyren och på en grotta. Samt njöt av den vackra utsikten och kollade på fåglarna som dök i vattnet och hämtade mat..
           

Vi var till ett ställe som fått namnet Nimis är byggd av drivved och består av glest ihopspikade plankor och grenar som bildar gångar, rum och torn. (för mer information om Nimis klicka HÄR då, så kommer ni till Wikipedias hemsida.)
  
 

Trackback
RSS 2.0