Packa, bära, bygga, packa upp...

2012-06-18 @ 23:32:22
...det är vad helgen har bestått av. Vi har flyttat till en annan lägenhet, jätte fin är den. Så flyttade det mesta i helgen lite småsaker som är kvar i andra lägenheten. Igår var jag, mamma och mormor till Örebro för att handla saker på Ikea och var även in en sväng på Marieberg. Där köpte jag en klänning som ser ut som på bilden nedan. Så ja nu väntar vi bara på det fina vädret!



Idag är det måndag och jag och mamma har byggt inredning i våra nya garderober (som mamma köpte igår på Ikea) så nu är det bara dörrar som fattas. När mamma åkte till jobbet tog jag det lite lungt innan jag åkte och handla och sedan en sväng till andra lägenheten för att hämta mina kläder (så jag kunde lägga in det i garderoberna) + att jag hämtade lite andra saker också. Så ja min kväll har jag spenderat tillsammans med mina kläder och vikt och fixat...


Imorgon är en annan dag och jag och mamma har tvättid mellan 07-13 (nej jag tänker inte gå upp kl 07 för att lägga in första maskinen) tar nog den kanske runt 08-09 tiden. Efter det eller ja runt halv 2-2 åker jag upp till Ludvika för ska följa med Anna och Ted till Borlänge, trevligt värre!

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0