Någonstans i Sverige - 23 till 27 augusti, minisemester

2012-07-29 @ 23:19:00
Ja som sagt lovade er bilder från veckan då jag, mamma och mormor var ute på husvagns semester.
Först måste bara säga JA det blev en husvagns semester iår det är så mysigt ligga på campingar kolla på folk upptäcka nya platser och ja bara ha det allmänt bra helt enkelt!

   

Vi var till Falköping och köpte ost och sedan upp till Mösseberg och gick på djurparken där som är gratis.
Vi var där för något år sedan också!

 
Stannade på en Ica affär för att handla där hade de JÄTTE stora chokladbollar. Efter det blev det lite shopping eller ja mer att kolla i affärerna i ett köpcentrum som heter Commerce som ligger i Skövde.

 
Nästa dag åkte vi vidare mot en ny camping och på vägen hittade vi ett mysigt sommarkafé som två killar hade vi tog varsin toast som vart typ de godaste jag någonsin har smakat.

  
Här är nere vid vattnet på Laxsjöns camping

  
Vi åkte till Grebbestad ♥ över dagen och åt på Hertigen och handlade på Sport Shopen, vad jag handlade ska ni få se, tar det i ett annat inlägg!

  
På kvällen spelade vi minigolf på campingens minigolfbana som tyvärr var under all kritik inte alls några bra banor menmen det var roligt i alla fall.

Så det var bilder från veckan tog även bilder med systemkameran när vi var till Grebbestad så de kommer jag lägga upp i ett eget inlägg samt också de jag sa några rader ovan att jag ska lägga in vad jag köpte i Grebbestad på Sport Shopen också!


Trackback
RSS 2.0