11 februari

2012-02-11 @ 23:23:54
Hejhej :)
Vilken bra skolvecka det har varit tycker jag. I alla fall torsdag/fredag (som är de bästa dagarna) fast man klagar lite så är det underbart när man sätter sig i bilen och är på väg hem efter att ha varit ute hela dagen så är man nöjd och tänker att det är faktiskt lite lyx att vi är ute två dagar i veckan medans andra sitter inne (och göra sina saker)

I torsdags hade vi plurrövningar med långfärdskridskor och utrustning. Det var kul och tillslut var det 4 i klassen som vågade på sig ett dopp jag var en av de. Nöjd och stolt efteråt, att man verkligen gjorde det, för det var roligt, och det är bra att veta hur det går till när det verkligen händer på riktigt!

Fredag blev det en tur på skidor, på en mosse. Där vi åkte på led och där den första spårade då det inte fanns några spår. Var faktiskt väldigt kul.

Nu går vi snart in i den sista veckan innan sportlovet. Lov igen? Hade vi inte nyss lov? dock ska det bli roligt och kolla hem var ungefär en månad sedan jag var hemma sist. Så det blir roligt och träffa alla där hemma :) Men innan dess så är det som sagt en skolvecka kvar, men vi börjar med söndag imorgon. Vet inte vad vi har planerat i morgon men skulle behöva göra lite biologi som ska vara inlämnat på måndag eller onsdag i nästa vecka. Så ska ägna lite av dagen till det och klockan 9 ska jag vara bänkad framför tv:en här på rummet för att kolla på Wallander!
Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0