Första advent

2012-12-02 @ 21:14:00
När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas att fira få advent

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Susanna

Hej

Hörde att du var intresserad av att hitta en praktikplats... Vill du pröva på ännu mer norrut? Jag har precis börjat jobba i Vännäs som ligger 3 mil från Umeå ifall du vill göra praktik här så kan du få bo hemma hos mig... Kan höra mig för om det finns något typ ur- och skurdagis eller så.. Skidlärare genom friluftsfrämjandet? När är praktiken? 2 v? Här är det iaf vinter nu, -18 och vitt vitt vitt vitt underbart!!! :)

kram till dig, ps, har du listat ut vem lärare Hans är ännu? Du måste ju hälsa till honom och fråga om han kommer ihåg mig... :)

Svar: Hejhej! Tack så mycket, men hade tänkt att vara hemma omkring ska tydligen finnas ett ur och skur dagis i smedjebacken :) För tänkte att då hinner jag vara hemma också. Upplägget är nämligen så att vecka 8-10 så ska vi ha två veckor praktik och sedan en vecka lov så antingen vecka 8 lov eller vecka 10 och de två andra veckorna praktik, därför tänkte jag i sammband med detta kunna vara hemma också :)
Ja här har vi också vinter dock inte så jätte mycket snö men jätte kallt senastedagarna har det legat som hos er runt -18-19 grader.

Ohja nu vet jag vem Hans är, ska hitta ett bra läge att prata med han då jag inte har han i något ämne utan bara ser honom typ i korridoren och så. :) När sa du att de var du gick här sitter nämligen massa gruppfoton utanför matsalen finns det ett rum där sitter det massa bilder från alla åren dvs en gruppbild på hela skolan :) Försökte leta efter dig där men kom inte ihåg vilket år du gick :)

Kramar,
Emma

2012-12-04 @ 18:17:21

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0