Tidsoptimist

2011-01-19 @ 18:44:51

Jag tror jag nog är lite det, till och från.

Jag sa igår kväll att jag skulle blogga när jag vaknade då jag inte börjar förren vid 13:00 idag och skulle då hinna med några inlägg. Har ni sett några inlägg från imorse? Nej inte jag heller, för jag hann inte skriva några?

Klockan är snart 20:00 och inte förrens NU skriver jag mitt första inlägg för dagen, inte okej!
Men det blir så ibland, det får bli bättring på bloggningen, i alla fall försöka bli bättre vi får se hur det går!

Jag ska nu fortsätta spela spel med syster på msn sedan ringa mamma vid 20-tiden, efter det bara ta det lungt chilla och sedan sova. Sovmorgon imorgon igen, dock inte lika länge ska upp vid 9:00 för att äta fm-fika vid 9:50 min lektion börjar 10:10 jag har svenska då blir det att sitta i datasalen forstätta skriva min novell samtidigt som jag lyssnar på NRJ, det är härligt det, och tiden går fortare! Sedan lunch det är fisk, kall sås och potatis, som jag har längtat det är supergott bara hoppas på att jag inte blir besviken, efter det VO och sedan Block då ska vi spela basket.

Tycker ni inte att veckorna går otroligt fort? Det är liksom redan torsdag imorgon och snart är det helg igen. Hallå?! var det inte nyss helg, det är skrämmande, menmen jag säger inte nej till att det går så fort men i bland går det FÖR fort. Puss


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0