Sammanfattning av 2010, del 2/4

2011-01-14 @ 18:43:52
HÄR KOMMER ANDRA DELEN AV FYRA


April
Annat/fritid/om mig:
Påsk firades nere hos K&M där det blev knytkalas vi var ca 15 stycken där nere som åt och hade trevligt. Vi fick natt-gäster bestående av mormor, Anna och Ted. Dagen efter var vi ner dit igen för att äta resterna, vi satt på altanen och hade det trevligt och skönt i solen.

(jag bakade kladdkaka detta är en av två)

Vårtecken började komma upp i rabatten, och det är alltid lika roligt att se
 
  
(vårtecken i rabatten)

Jag köpte mig en Systemkamera, Canon EOS 500D. Åh va lycklig jag var, det är bland det bästa jag har köpt.

(min systemkamera)

Mellan den 9-12 april var vi i Luleå och kollade oss omkring, aktiviteter och åt god mat. Var 4 trevliga dagar, och var skoj att åka flygplan också för att ta del av resan och även se en massa bilder som togs under dagarna så tycker jag att ni ska kolla in kategorin "Luleå 2010" där ni hittar allt från resan klicka HÄR för direktlänk till kategorin


(bild från flygplanet)

Skolan:
April månad började med 11 dagars ledigt från skolan pga påsklov, det var otroligt skönt.

När skolan drog igång efter lovet var det mycket som skulle göras, det var en massa läxor, redovisningar, inlämmningsuppgifter och inte minst projektarbetet!!

Bloggen:
Jag startade en ny kategori som heter "på väg mot körkortet" där ni kunde/kan (för inläggen finns ju kvar) följa mig och min väg till det efter längtade körkortet, in och läs inläggen om ni vill.

Jag blev en av finalisterna i en blogg tävlings som jag var med i, det var inte jag som vann. Det var i alla fall roligt att få ha vart en av finalisterna.

Ännu en ny kategori blev startad denna månad, denna gång "Luleå 2010" då jag och några andra tog flyget upp till Luleå och spenderade några dagar där uppe.

Det kom en ny funktion, att man kunde sms-blogga. Det var roligt att blogg.se har fått denna funktion och jag försöker använda det så ofta jag kan och om jag har nått att skriva om.

Rolig händelse:
När vi lurade våran lärare att vi skulle gå klockan 9:00 och ha värderingsövningar med skolsköterskorna, och ja hon gick på det, vi hade planerat att vi skulle gå ut från klassrummet innan vi avslöjade något så vid 9-tiden sa vi att vi skulle gå och läraren packade ihop sina saker släckte lamporna i klassrummet och låste dörren. Då avslöjar vi oss, APRIL APRIL.

Olika bilder från månaden:
  
  
  
   
 

Maj
Annat/fritid/om mig:
5 maj jag fyller år, dagen spenderades först i skolan med redovisning efter det hem och bli firad.

Jag gick på risk 1:an uppe på Mattias trafikskola, den höll på i 5 timmar. Ledig från skolan.

Mitten av maj bjöds det på en härlig sommar-dag med ca 25 grader ute.

Jag, mamma och mormor åkte land och rike runt eller kanske inte riktigt men vi åkte i slutet av maj neråt mot Skåne och en bit utanför Svalöv. Vi fortsatte sedan neråt mot danmark för att åka över till Tyskland och tillbaka igen, om jag skriver hela resan här blir det för långt men ni hitttar alla inlägg under kategorin "Mini-semester"

Skolan:
Gick på min första och enda studentfest som ägde rum den 3:dje maj. Jag hade en underbarkväll och otroligt rolig. Den dagen vill jag uppleva igen. Kan ju säga att man var något trött dagen efter i skolan efter att ha kommit hem vid ca 02 för att gå upp vid 06 ;)

(biljett)

5 maj hade vi våran stora projektfest med redovisningar av projektarbetet, jag och P redovisade inför båda klasserna A+B, efteråt fick jag en liten marabou choklad-kaka av min lärare och en kram. För att jag hade redovisat eller för att jag fyllde år?

Bloggen:
Det hände inte så mycket på den fronten utan det var inget speciellt som hände utan jag bloggade som vanligt.

Rolig händelse:
Det måste nog ha vart när jag, mamma och mormor åkte sverige-danmark-tyskland på typ 4 dagar. Som sagt läs om äventyret under kategorin "mini-semester"

Olika bilder från månaden:
  
  
   
  
 
  

Juni
Annat/fritid/om mig:
Jag började med körkortet hade tidigare av året bokat in en intensivkurs så jag spenderade två veckor hemma hos Anna och Ted, så var nära och bra till körskolan.

Skolan:
Det sista fixades i skolan, man var taggad på studenten när den stod bara några steg ifrån en. Det var nedräkningen som var det viktigaste nästan, att se dagarna ticka allt närmare och närmare, slutet.

Vi hade bal på Nora stadshotell den 5 juni, var en riktigt trevlig kväll! En dag man alltid kommer att minnas. Med underbara människor. Alla var så otroligt fina i sina klänningar och kostymer.

(så här såg jag ut på balen)

10 juni hade vi Karneval min klass var pirater, var en trevlig dag. Gå runt på Lindesbergs gator och skrika och stoja, en rolig händelse.
  
 
(bilder från karnevalen)

11 juni, dagen med stort D, var här! Som alla har längtat, men det var med både glädje och sorg man tog studenten man var otroligt lycklig för att ha klarat allt och tagit sig igenom allt, men det var även med sorg som man sa hej då till alla vännerna och underbara lärarna. Men var en super rolig dag som knappt går att beskriva med ord, den dagen var det full fart HELA dagen jag var vaken i cirka 23,5 timmar!
  

(bilder från studenten)

Bloggen:
Bloggning som vanligt denna månad

Rolig händelse:
STUDENTEN helt klar åh vad jag saknar den dagen, den var underbar! helt fantastiskt. Jag hade så himmla roligt. Det är en dag jag skulle vilja uppleva igen och igen och igen. Idag ser jag tillbaka på den dagen med ett leende men också med lite tårar då man lämnade underbara lärare och man sa "hej då" till fantastiksa människor som man träffade i princip varje dag i tre år.

Olika bilder från månaden:
   
  
  
 

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0