Planering inför vecka 5

2011-01-30 @ 21:57:58
Måndag: Börjar klockan 8:50 med matte, 9:50 är det fika för att sedan 10:10 ha sista timmen med matte. Efter det väntar lunch, raggmunk, fläsk och lingonsylt. Kräm till efterrätt. Efter det tror jag vi har media eller ja vi har det på måndagar men nu är det så att det är typ nått med förintelsen imorgon? Så vi ska typ åka till Gamlebys kyrka vad vi ska göra det vet jag inte, men det återstår att se. Så ja jag slutar inte klockan 14:00 imorgon utan blir nog senare, så får se när jag kommer hem. Annars blir det att plugga på kemi-provet. Jag är värd en film på kvällen också! Eller om jag ska ut på kvällen/natten och fota till en fotouppgift som ska redovisas på onsdag
Tisdag: En vanlig dag i skolan. Bestående av kemi x2, media x1 och svenska x2. Slutar alltså klockan 16:15. Blir att äta kvällsmat och sedan tillbaka på rummet och plugga kemi. Om jag inte gjort bilderna på natt/kväll MÅSTE jag fixa de idag.
Onsdag: Sovmorgon börjar klockan 13:00. Dock fika vid 9:50 och lunch vid 12:15. Bästa dagen på hela veckan i alla fall vi har tre timmar digitalt foto.
Torsdag: Sovmorgon, börjar kl 10:10. Då med svenska i två timmar. Efter det har jag egentligen VO och block men jag och några andra ska till Västervik för att va statister i någon "film" mer info om det kommer, när det närmar sig.
Fredag: Skola mellan 10:10-15:00 Jag har kemi prov på morgonen efter lunch har jag två timmar matte efter det slutar jag. Då blir det att ta det lungt resten av kvällen.
Lördag: Vet inte vad som händer det återstår att se.
Söndag: Får se vad som händer det återstår att se.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0