:(

2011-01-24 @ 15:00:57

Hej!
Natten var inge roli knappt kunnat sova eller kunnat röra mig kännts som jag vet inte vad i mitt huvud bara dunkat. Otroligt jobbigt, så i natt kommer inte ens i hår hur mycket klockan var var jag tvungen att gå upp och ta en huvudvärkstablett, la mig i sängen igen och försökte att slappna av. Efter ett tag somnade jag min klocka ringde vid ca 8- tiden. Huvudvärken fortfarande kvar. Så gick upp vid ca 8:30 skulle börja göra mig i ordning för skolan som men orkade verkligen ingenting, huvudet värkte.

Så jag beslutade mig för att skicka ett mejl till skolan och sjukanmäla mig. Sagt och gjort, efter det la jag mig i sängen igen och sov till typ 11-tiden. Upp och tog en till tablett gick ner och gjorde i ordning nudlar i dagrummet.
Ja nu mår jag mycket bättre, eller ja nu mår jag toppen ingen huvudvärk kvar. Riktigt skönt så ja det betyder att det blir skola imorgon igen!

Tur var har jag bara kort dag i dag, då jag har två timmar matte och två timmar media slutar vid 14. Det vill säga så skulle jag ha slutat för ca 1 timme sedan så jag missade inte så mycket alltså, så skönt det. Imorgon är det i alla fall skola som gäller!
Puss


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0