Dag 4/25 - Mina mål/drömmar/önskningar.

2011-01-24 @ 15:43:49
Fjärde dagen

Mina mål/drömmar/önskningar:
Jag har många mål i mitt liv några som jag aldrig kommer att uppfylla och andra som kommer uppfyllas. Det betyder ju inte att man inte ska ha mål som är lite svårare för det går alltid att kämpa. Ett mål jag har just nu är i alla fall att börja på universitet/högskola och läsa till förskolelärare. Men andra kortsiktiga mål som att gå klart den utbildningen jag just nu går på. Ett annat mål är såklart att bilda familj men ja det dröjer ett par år till minst 5 typ i alla fall. Just nu är det bara vi två jag och Jon, som jag älskar väldigt mycket, men kanske om ett par år kanske vi bildar familj. Men som sagt det dröjer minst 5 år, beroende vad som händer och sker!

Drömmar har jag också många, en dröm jag har är att hoppa fallskärm, det finns många drömmar som jag vill uppfylla. Än är jag bara 19 år och har nästan hela livet framför mig så ja några av mina drömmar ska jag nog beta av längs vägen!

Önskningar en önsking som många av oss har tror jag är att få vinna en massa pengar så man kan göra det man tycker är roligt. Men sånt är ju inte så självklart. Andra önskiningar jag har är att åka utomlands. Till något varmt land, bara ligga vid havet/poolen i en hel vecka. Shoppa billiga och snygga kläder. bara njuta av livet.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0