7 januari - skoteråkning + grillning

2011-01-10 @ 21:03:06
Hej!
Tänkte berätta om i fredags (7 januari) då jag åkte upp till P stuga där Mamma och P befann sig, för det första är det bara en skogsväg in till sugan som är plogad och jösses va bilen åkte och det kuppade hihi, var lite roligt, dock var min första tanke "det här kommer aldrig gå, ska jag in där?" men ja jag kom fram där mamma och P stog med skotrarna och väntade, parkerade och tog på mig hjälmen som jag fått låna av J. Satte mig bakom P sedan åkte vi till Nitten (där vi har husvagnarna) det ligger bara ett sycke bortanför där vi befann oss, åkte in där och åkte ut på udden där det var lite lä. Tände grillen och grillade korv/hamburgare. Riktigt gott, sedan gjorde P upp ett spår runt Nitten så jag skulle få åka skoter satte mig på och åkte iväg och åkte nog ca 4 varv. Åkte tillbaka till stugan stannade först vid bilarna då jag hade lite saker att ta med mig, sedan fick jag åka själv på ena skotern och mamma satte sig bakom P. Det gick ju toppen bra. Väl vid stugan spelade vi lite yatzy och tog det lungt, grillade kött utomhus och satt och åt det sen blev det lite raket skjutning.

Efter det fick jag skjuss tillbaka till bilen och åkte hemmåt, trodde jag skulle fastna på vägen ut då jag höll på att köra i "diket" men jag klarade mig, och ut på vägen kom jag och hem kom jag också!
Det var i alla fall en mycket rolig dag, och kan ju bara säga att åka skoter är verkligen super kul. Man får dock träningsvärk dagen efter men det är smällar som man får ta ^^

Bilder från dagen bjuder jag också på:
   
  
   

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Susanna

Haha, du vet om att du var olaglig när du åkte skoter va??? hehe... Finns ju risk att ditt körkort ryker om polisen träffar på dig.. fast i nitten.. hmm. Men visst är det sååå kul att åka skoter..

2011-01-10 @ 21:40:36

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0