Stockholm - 11-13 februari

2011-02-14 @ 22:33:00

Tänkte nu berätta om min helg i både text och bilder. Så varning det kan bli ett långt inlägg men hoppas det är okej, blir ju inte bara text utan varvar som sagt med lite bilder också.

Fredag:
Resan mot Sthlm började på swebus -busstation i Gamleby dit en klasskompis skjutsade mig (det tackar jag för) Så blev skjutsad till bussen vid ca 19-tiden den skulle komma vid 19:15 men efter vad som stått på internet så var den ca 1(!!) timme försenad. Lika glad var jag för det, eller? Stod där vid busshållsplatsen och hoppade och skuttade runt. De som såg mig fick nog ett gott skratt, jag dansade jenka och hoppade återigen runt lite. Vid ca 20 tiden kom då den försenade bussen, jag satte mig tillrätta och fördrev tiden genom fb och bloggen (ni fick ju några inlägg medans jag satt där på bussen)

Bussresan gick rellativt snabbt och vid 00:00 nådde jag slutmålet. Haha var dock osäker om jag skulle av där eller inte jag trodde de skull säga Stockholm - centralstationen. I stället sa de Stockholm - cityterminalen? Ja ba hallå ska jag av här eller inte? Tog beslutet att det var nog här jag skulle av ^^ Det blev rätt också ställde mig utanför där jag stod tillsammans med en tant som också väntade på någon som skulle hämta henne. Hon tyckte det var bättre att vi stod tillsammans ^^ och jag kunde inget annat än att hålla med henne.. Efter en liten stund dök Jon upp efter att jag kommit underfund med vilket gate jag stod vid ;) Tanten som skulle till Centralstation gick med oss dit och vi fortsatte mot t-banan för att åka hem till Jon. Efter att vi råkat gå på fel t-bana och fått byta så kom vi rätt och vi kunde gå hem och sova..

Lördag:
Gick upp vid typ 12-tiden, det är illa! Haha men vi snabbade oss och äta frukost och begav oss mot fjärilshuset som ligger i Hagaparken så blev först att åka t-banan sedan fick vi även åka buss sista biten. Betalade in oss och gick där i regnskogen och kollade på både fjärilar, fåglar och en spade ;) Var mysigt och roligt, tog en fika i deras fik också innan vi åkte tillbaka in till stan och hem till Jon igen. Senare på kvällen åkte vi ännu en gång in till stan för att käka. Vi hamnade på en jätte mysig restaurang där vi åt äkta italiensk pizza bakad i sådan dära stenungd. Riktigt gott var det. Åkte hemmåt igen och tog det mest lungt!

  
  
  
  

Söndag:
Vi gick upp tidigt, vid ca 9-tiden. Åkte in till stan för att äta frukost. Gick på stan ett tag för att sedan ta t-banan till gamla stan och till slottet där vi kollade på vaktavlösningen. Intressant och roligt faktiskt. Efter det åkte vi hem till Jon igen, jag packade och så. Vid ca 16-tiden begav vi oss mot t-banan igen för att åka till Centralstation där min buss gick ifrån. Så vid klockan 17:00 lämnade jag Stockholm och begav mig hemmåt mot Gamleby. Var framme i Gamleby vid ca 20:30 och gick sedan till skolan. Kom in på rummet vid 21-tiden. Däckade sedan i sängen. Då jag på bussen nickat till flera gånger ;)

  
  
  
  


Jag har haft en underbar helg tillsammans med älsklingen, synd bara att det går så fort. Jag hoppas vi snart ses igen, gör jag saknar dig redan. ♥

Trackback
RSS 2.0