På swebus

2011-02-11 @ 20:42:22
Hej!
Sitter just nu på bussen som är ca 50 minuter försenad och är på väg till Stockholm. Det vill säga att jag kommer att vara i Sthlm vid typ 00:00 inatt. Drygt, men det är väll bara att gilla läget. Det bästa är väll att de har internet på bussen, och att då tiden går fotrare, så ja det är skönt!!

Kommer vara helt död när jag kommer fram är redan trött, och fryser så sjukt mycket så det är inte sant, så ja ett täcke just nu vore ju verkligen inte fel alltså!
Så vad händer nu då, jo jag ska försöka underhålla mig genom datorn och hoppas på att tiden går fort så jag får gå av någongång!

Måste även säga att: Vad sa jag, om jag sätter mig på en buss så kommer den vara försenad. Nej men kolla bussen är försenad precis som jag sa, och antog. Skönt att man kan ha rätt ibland i alla fall. Dock är det ju inte på sådana här grejer som jag vill ha rätt på ;) Men men nu har jag bevisat det, får se när man sätter sig på en buss igen. Eller ja det är på söndag jag sätter mig på en buss igen, då för att åka tillbaka till Gamleby! Vad tror ni, försenad buss då också? Haha ja jag är ju inblandad så ja självklart kommer den att vara försenad, var så säkra! Det är min vanliga tur det ;)

Skriver mera lite senare. Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0