Något alternativt

2011-02-23 @ 22:40:07
Som jag sa igår eller jag skrev, faktiskt! Lyssnade ju på radio när jag jobbade och då pratade de om nått alternativt som man gör. Det var allt från att de var tvungen att spotta i toaletten innan de spolade till att man måste avsluta med en viss fot när man går uppför en trappa..

Mina tankar började komma igång gör jag också nått sånt dära? Kom aldrig på nått, jag tror helt klart jag gör något sånt dära "galet" och kanske annorlunda utan att tänka på det. jag skrev det inlägget igår, idag när jag loggar in på bloggen har jag en kommentar från min pojkvän, där han sa en sak om jag gör (han känner mig bra, thihi ♥)


Det han då sa, eller skrev då var att när jag handlar spelar ingen roll vad. Så kan jag inte ta saken som står längst fram. Så till exempelt om jag ska köpa typ snabbmakaroner, kan jag inte ta förpackningen som står först utan jag måste ta bort första förpackningen ta den som står bakom ställa för att sedan ställa tillbaka den jag just tagit det alltså som stod längst fram. Måste altid ta det som står bakom, det går inte att inte ta den som står längst fram. Varför då detta?
Jag har verkligen ingen aning, har bara blivit så och måste fortsätta. Det blir som ett beroende, har testat att bara ta ett paket men har då gått tillbaka till hyllan igen för att ta det som står innanför och ställa tillbaka saken jag först tog ^^

Haha vi männiksor är bra konstiga ibland, och vi har så mycket ideér för oss. Finns säkert andra saker jag också gör, men som man kanske inte tänker på!

Så nu kommer min fråga, som det vore roligt om ni svarar på gör ni något alternativt, konstigt? Berätta..

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0