Inlägg!

2011-02-22 @ 22:23:12

Jag har idag medans jag jobbade funderat ut lite inlägg som kommer inom en snar framtid.
tänkte ge er lite försmak, på vad jag har funderat på:

  • Jag lyssnade idag på P3 när jag jobbade och lyssnade då på Christer i P3 där dem pratade om alternativ. Man skulle skicka/ringa in om man gjorde något annorlunda. Det som kom in var bland annat. Att de spottade i toaletten innan de spolade, att man i en trapp det sista trappsteget måste vara på högerfot. Och en massa knepiga saker, intressant att lyssna på. Så måste fundera och se om jag också gör något sånt, kommer inte på nått just nu. Kände att jag måste skriva ett inlägg om detta!
  • P3 igen man hör så många olika dialekter så jag måste ha ett inlägg om dialekter. Bästa/sämsta dialketerna, ja nått sånt får se vad jag hittar på.
  • Ett annat inlägg som inte har koppling till radio, är mina objektiv som jag har köpt! De ska jag visa er också har inte fått dem ännu. När det kommer, kommer inlägget.
  • Bilderna från i lördags jag är otroligt seg med de, ska försöka få upp de imorgon (onsdag 23 feb)!

Nu vet ni i alla fall lite vad som kommer härnäst ^^ Radio är bra jag får ideér till blogg inlägg. Det blir att lyssna på P3 imorgon också kanske kommer det flera ideér upp då, det återstår att se!


Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Jammi

du har ju den fix idén att du inte kan ta något som står främst på hyllan i affären älskling ;)

det spelar ju ingen roll vad det är för något ;)

Puss

2011-02-23 @ 09:38:40

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0