Torsdag, och veckorna springer fram!

2011-04-07 @ 18:54:04
Hejhej ♥

Jag är nu tillbaka efter lite blogg uppehåll har vart fullt upp flera dagar..
Kan ju berätta lite om veckan så långt som vi nu har kommit:
Måndag: Skolan först, efter det så fotoograferade jag då Sofia till fotouppgiften tills i onsdags, sedan blev det att åka till skjutbanan och skjuta lite grann. Efter det sätta sig i skolan och vänta på att klockan skulle bli 20, så att stjärnafton skulle börja. Så kom hem vid typ 22 tiden.
Tisdag: Ännu en lång dag, vanliga lektioner på morgonen fram tills lunch. Vid 13 så kom det en buss som skulle ta oss in till Västervik. Där vi skulle spendera hela dagen. Blev att gå på stan, aktiviteter och till slut teater. Som var väldigt rolig! Kom hem vid 22 igen..
Onsdag: Sovmorgon, började vid 13 tiden.. Hade digital bild till ca 16-tiden. Väntade på lite mat, åkte sedan till ICA handlade lite, och tankade innan vi åkte vidaremot skjutbanan för att skjuta med ritkiga pistoler, en 22 kaliber pistol och en 9mm. Otroligt roligt, så ni förstår inte! Blir att göra det fler gånger!
Torsdag (i dag): Skola som vanligt på morgonen, vid 13-tiden så åkte vi mot Gunnebo för att ha utflykt där till Sarahs får. Jätte roligt, och så söta de var. Fick även se ett lamm födas, lite äckligt men ändå häftigt att se, inte varje dag man gör det lixsom. Väl hemma så åkte jag till posten och postade mina ansökningarn hem och städa rummet och nu sitter jag här. Jag tänkte komma in med ett inlägg i kväll med bilder från tisdagen.


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0