Planering inför vecka 14

2011-04-03 @ 19:47:13
Denna vecka kommer det hända mycket som inte brukar hända, det kommer bli en händelserik vecka!
Det ska bli jätte roligt!

Måndag: Jag börjar klockan 8:50 med matte. Vid 9:50 som vanligt är det fm fika. Efter det en timme till med matte, och den timmen efter fikat går alltid så otroligt fort. Sedan 1 timme media innan lunch blir väll att planera filmen, dags för lunch det är spagetti och köttfärssås! :D Sist lektionen mellan 13-14 så har jag också media. Efter det blir det att fotografera Sofia, till min fotouppgift. Kvällsmat vid 16:30. Efter det blir det att åka till centrum för att ta ut pengar innan jag och Sofia ska iväg och skjuta! Klockan 20 är det stjärnkväll (eller vad det hette?) Kan bli intressant. Kommer vara helt slut på kvällen... 
Tisdag: Vanliga lektioner på förmiddagen, vid klockan 13 kommer bussen som ska ta oss in till Västervik för en eftermiddag/kväll i Västervik! Det är aktiviteter på eftermiddagen, fika och sådant. Vid 19:00 är det teater, Schtunk ska faktiskt bli en väldigt rolig dag!
Onsdag: En vanlig dag, börjar min första lektion klockan 13. Med digitalt foto till klockan 16:15. Efter det blir det att ta det lungt.
Torsdag: Sovmorgon börjar klockan 9:50. Med svenska, efter det lunch. På eftermiddagen åker vi till Sarah´s får för att vara där på block-tiden. Tror även att vi hoppar över VO för att vi måste åka tidigt.
Fredag: Det är dags för freeedagsmys. Men först en dag i skolan med två timmar kemi innan lunch och efter lunch är det två timmar med matte. Slutar vid 15. Får se vad som händer på kvällen? Jon kanske kommer hit, jag hoppas verkligen att han gör det, vore underbart!
Lördag: Får se vad som händer om Jon kommer hit så åker vi nog kanske till Ljungsbro. Om han inte kommer hit i helgen, så vet jag inte vad jag ska hitta på.
Söndag: Ta det lungt, får se vad som händer.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0