Effektiva Emma är nu trött!

2011-04-02 @ 23:38:58
Halloj!

Som sagt jag "råkade" beställa big brother 24/7. Måste bara kolla på det, för ja jag är beroende av Big Brother. Ibland måste man unna sig lite, faktiskt!

Men lite uppdate om Effektiva Emma som mitt smeknamn blev idag, påhittat all by my self!
Har faktiskt hunnit med en massa grejer idag:
- Tvättat fyra maskiner med tvätt.
- Dammsugit och städat rummet, bytt sängkläder och fixat. Hann dock inte att dammtorka men vad lungna jag har en dag imorgon också.
- Kökt kuvert och skrivit adresser till alla folkhögskolor som jag ska söka.
- Skrivit 3/4 personliga brev som ska bifogas till ansökningarna. Det sista ska fixas imorgon, så jag kan skriva ut alla på måndag.

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och utnyttja mitt Big brother 24/7. Imorgon blir det en sväng in till Västervik för lite shopping, dock inte kläder utan nödvändiga saker så som sköljmedel, tvättmedel, schampoo, balsam och lite mat ^^ Sånt dära som är tråkigt att handla eller är det? Inte är det det roligaste i alla fall. Sedan blir det mat på stan, eller blir väll det vanliga stället och sedan blir det att äta i bilen. Haha det är standard på söndagar, dock bra länge sedan nu. Roligt att kolla på alla människor som går förbi också, och sitta där och tänka på en massa saker, i min ensamhet. I bland är även det skönt, faktiskt!
Puss ses imorgon!

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0