Vaken

2010-09-05 @ 10:47:35
Hejsan!
Vaknade redan vid 9 och kunde inte somna om, det är typiskt när man lixom får sova! Då kan man inte somna om.. Menmen är utvilad iallafall!
Vid 12-tiden tänkte jag åka mot affären och efter det åka ut med bilen en sväng, hmm det är ju bara det vart man ska åka? Menmen det visar sig, tar med mig GPS:en så att jag hittar tillbaka till skolan.
Söndag idag då, och det är då dags för skolan imorgon, en ny vecka undrar om denna vecka som kommer också kommer gå så där fort som denna vecka har gått! Det vore skönt om den gjorde det, så ja vi får väll hoppas på det! Idag måste jag även skriva klart om radion idag (jag MÅSTE bli klar med det, redovisning imorgon) men det ska nog fixa sig, när jag åker till affärn så ska jag köpa lite lösgodis, lite söndags mys! När jag ska vara så duktig och skriva då får man ha lite tröst ^^

Idag blir det förresten första dagen som jag ska laga mat här på skolan, hmm tror jag gör det vid kankse 15-tiden? eller nått sånt, det blir iallafall makaroner och korv med ketchup! Åh vilken lyx mat! Menmen det är gott iallafall så det blir nog bra det!

Justja, jag ska städa rummet idag också, jag förstår inte hur det kan bli så dammigt på bare en vecka? Så ja fram med dammsugaren, men det får nog bli efter maten tror jag.
Puss, skriver mera senare

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0