:/

2010-09-26 @ 01:05:07
Hann ju inte blogga innan vi åkte, menmen ja och nu är det ju söndag, så det betyder alltså att det inte var någon bloggning i går! Men iallafall lördagen spenderades på Kopparbergsmarken åkte in vid ca 13 tiden, hem till Mormor sedan gick jag med A&T på marken sen träffade vi även eller ja vi mötte upp L på vägen! Så då gick vi alla 4, efter att ha sprungit runt där gick vi ner till Mormor igen och sedan åkte vi hem, eller ja jag skjussade hem mamma och P, och jag åkte uppe med A&T till Ludvika, och tillbaka hem!

Åkte ner till K&M där det var en massa folk och där bjöds det även på kålsoppa och hemmagjord pizza! Kan bara säga att pizzan var super god, så det tackar jag så mycket för! :) Kom hem för kanske 45-60 minuter sedan, och nu ska jag packa så jag är klar i morgon och bara slänga in det i bilen..

För i morgon åker jag tillbaka till Gamleby! Eller ja först blir det marken en sväng på dagen, sedan 30 mils bilresa neråt! Jag längtar! Dock inte till bilresan men ja tills man är tillbaka vid skolan!

Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0