Rubrik brist :/

2010-11-11 @ 23:03:32
Hallå i stugorna!
Jag sitter här med datorn i knät och ska försöka skriva ett litet blogg inlägg, dock har jag ingen som helst aning om vad jag ska skriva. Kan berätta om skoldagen den började med Sv B i morse den lektionen var jag väldigt kreativ och hann väldigt långt faktiskt efter det var det lunch och sedan VO och sist Block! Torsdagar är tråkigaste dagen som finns. Men nu är den över och det är imorgon fredag. Då har jag Kemi och Matte B, slutar runt 15:00. Får se vad som händer på kvällen, eller jag vet jag jag ska göra i helgen det blir att städa mitt rum och att plugga har en inlämningsuppgift på kemin som ska vara klar nästa fredag.

har försökt laddat min mobil med pengar, men det funkar ju inte eller jo men det kommer inget sms att pengarna har kommit in och nu har jag gjort det två gånger det betyder att jag kommer ha 200:- på kortet och det innebär också att jag inte behöver sätta in något nästa månad ^^

Nu ränker fatkiskt jag gå och lägga mig, hade tänk att jag skulle gå upp och äta frukost imorgon men jag hoppar nog över det för jag vill sova! Får se när jag går upp men antagligen runt 9 tiden, fm vid 9:50 sedan börjar jag skolan 10:10!
Så det var allt för mig vi hörs imorgon, PUSS

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0