Planering för vecka 20

2010-05-17 @ 22:26:20
Måndag: Som vanligt en lektion mellan 13:15 - 16:00. Men åkte in på morgonen höll P sällskap och sedan vart det att sitta i solen på en bänk innan lektionen började, riktigt gött vare! Sedan lektion till halv 3, in på 37:an och där köpte jag och P oss en varsin glass. Åkte med 3-tåget hem satt i förstaförsta klass. Med skinnsäten och typ lite avskilt, ganska coolt ^^ Men sen vart det nå fel på tåget det var någon olje grej som det var fel på så vi stod stilla ett tag, men sedan åkte vi vidare..
Tisdag: Fritidsbyn hela dagen, jag hoppar av vid P och sen åker jag med henne till Linde, sen fritidsbyn hela dagen sen hem igen, imorogn blir det nog att jag cycklar hem också (om det blir så, var berädd på massa bilder från min cyckeltur ^^)..
Onsdag: Då är det vallendagen!
Torsdag: Sista dagen denna vecka, har socialt behandlingsarbete, pedagogiskt ledarskap och sist historia!
Fredag: Idag klockan ca 9:00 går bilen mot SKÅNE! Våran lilla mini semester börjar idag. (har dator och internet med mig så blir uppdatering som vanligt typ) men ska berätta lite mera om detta senare i veckan +  starta en ny kategori där alla inlägg hamnar som skrivs under mini semester.
Lördag: Minisemester tillsammans med mamma och mormor. Ska till en folkhögskola för intervju!
Söndag: Minisemester med mamma och mormor.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0