Planering för vecka 19

2010-05-11 @ 23:39:03
Lite sen planering av veckan brukar ju i vanliga fall lägga upp den på söndagen innan, och ibland har det hänt att den kommit upp på måndan samma vecka.. Men litet undantag idag, då den kommer upp nu (tisdag)

Måndag: Jag var ledig från skolan, då jag var hos Anna, gick upp vid 6-tiden och vid 7:15 gick jag mot Mattias trafikskola för att gå på risk 1:an, den började halv 8 och var klar vid halv 1. Så alltså så höll den på i 5 (!!) timmar. Efter det hem till Anna igen, spelade spel, gick och hämtade T från dagis, hem igen, lagade mat, mamma kom, vi åt mat sedan hem eller först dollarstore en sväng sedan till K&M där vi fikade och efter det hem. PLUGGADE, mamma hjälpte mig, sedan sov! Herregud vilken dag, inte suttit stilla en sekund känns det som ;)
Tisdag: Idag, då. Skolan mentorstid i morse pratade bland annat lite om karnevalen och lite sånt. Sedan hälsopedda, och sedan planering för fritidsbyn nästa tisdag LUNCH det var spagetti och köttfärssås, kan ju säga att det gjorde ju min dag! :D Efter lunchen socialt behandlingsarbete, sprang även (och ja vi sprang faktiskt) iväg till B för att höra vad vi fick på projektarbetet, och jagär överlycklig, jag fick MVG!! Efter den lektionen hade slutat var det dags för religion. Åkte med 4-bussen hem. Och nu på kvällen har jag och mamma hjälpte mig sökt folkhögskolor!
Onsdag: Har egentligen en lektion men jag tänker inte sitta och åka till Linde för en lektion då det bara är kommunal som ska komma och prata, så alltså så är jag hemma imorgon och sjukanmäler mig. SÅ min helg börjar idag och kommer bli 5 dagar ledig!!
Torsdag: Ledig, så det är kristihimmelfärds dag. Hemma själv tror jag.
Fredag: Kläm dag, så vi är lediga! Hemma själv.
Lördag: Ta det lungt är hemma själv, mamma är i Nitten.
Söndag: Ta det lungt och ladda för en ny vecka i skolan.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0