Skåne/Danmark/Tyskland/Småland - DAG 2 (sammanfattning)

2010-05-28 @ 22:19:00

DAG 2

Vi klev upp vid ca 8:00 på morgonen för att packa ihop allt + städa stugan, vid strax innan 10 så var vi på väg till Svalöv där jag skulle till skolan på intervju som började 10:30..

skolan

vi kom iväg från skolan vid 14 tiden, efter att man hade fått information om skolan, sedan samlats i ett annat rum där det bara var dem som valt foto var, sen fick man information om den kursen sen delades man upp, och nuvarande elever visade oss runt i fotosalarna, mörkerrum och på internatet. Plus att dem tog kort på oss.. Men iallafall på fotoprofilen fans det två lärare och dem hade tagit ungefär hälften av de sökande var och sen skulle man gå och bli intervjuvad av dem + att skulle bli intervjuvad av typ en SYO. och ja det hade gjort så vid 14 vad jag klar och vi kunde åka vidare ner mot Danmark.

Men innan vi åkte över bron så var vi till Malmö och ut till Turning Torso och tittade och tog självklart ett par bilder eller ja ganska många bilder.. Var faktiskt ritkgit cool att va så när den, den var riktigt hög och väldigt härftigt byggd!
    
turning torso

efter att vi hade kollat och tagit kort på turning torso begav vi oss mot Öresundsbron, eller ja först så svängde vi förbi World Trade Center, visste ni att det fanns i Malmö? Aja sedan pkte vi över bron till Danmark, men först stannade vi och kissade.


World Trade Center


kisspause


Öresundsbron, en bild tagen från fönstret


Efter att vi hade kommit in i Danmark så stannade vi vid ett matställe med Smörrebröd där vi också åt en varsin smörrebröd, vädret var på topp så vi passade på att sitta ute.
  

När vi hade ätit så fortsatte vi ner genom hela Danmark ner till Puttgarden och ut på en lång väg, bara rakt, rakt och ännu mera rakt. Och smalare och smalare och ännu smalare väg! Man åkte precis bredvid havet (som de såg ut på GPS´en) och ut efter vägen så var det en hög kulle med trappor upp


sånna trappor

så vi stannade i en parkeringsficka och jag sprang upp för trappen för att ta kort på havet, haha men va det något hav? Nej så klart inte eller jo jag såg det men var bra långt bort, så det som jag såg när jag kom upp för trappan var detta:
 

haha ja havet långt bort i horisonten och andra bilden är också därifrån fast inte fakrt frammifrån, vi kom där borta på vägen den mörk gråare, den ljusgråa är en strandpromenad.

Men efter att ha åkt en bit till kom vi iallafall till ett hus där det stog restaurang och hotell, för övrigt jätte gulligt hus, men när vi skulle kolla vart receptionen var det bara en restaurang. Men en bit bort var det också sånna dära trappor som jag visa innan på en bild och vad fan jag där när jag sprungit uppför den trappan också? JO HAVET och denna gång var det jätte nära ^^


restaurangen vi hittade dock inte hotellet ;)

och här är bilder från stranden det var jätte fint där
  
  
 

Men när vi inte fann något hotell så åkte vi tillbaka en bit (då vi hade sett när vi åkte utåt att det låg en camping) där vi sett skylten in till en camping som heter Western Camp. Så där möts vi av en hel drös med folk (var tydligen nån speciell helg, med linedancers och ett band där och andra festligeheter) alla (typ) gick runt i västernkläder, hade pistoler hattar och allt sånt dära som tillhör västern. Vi tog iallafall en stuga där då klockan började bli mycket och vi var ju tvungen att sova någonstans. Så ja här kommer våran lilla stuga som för övrigt luktade instängt och fuktigt!!


utsidan

  
nummer 20, sen bilder innifrån


Efter att vi hade lagt in sakerna i stugan gick vi dit allt folk var, där det var festligheter och tog lite att dricka jag tog barcardi, mamma öl och mormor vin. Var ritkgit trevligt slutade med några fler cider, för att sedan gå em och sova så vi var trötta efter att ha suttit i en bil hela dagen + att det började bli kyligt utomhus.

 
  Sådär jag det var lite summering av dag 2,
imorgon kommer fortsättningen det vill säga dag 3 och 4.
Så håll utsikt!

Trackback
RSS 2.0