Vanlig dag.

2010-03-18 @ 22:25:57
Hejsan ♥
en helt vanlig dag, eller...
det beror på om det är vanligt att tina munkar på tågelementen?

Gick upp som vanligt, och idag blev det att springa till bussen, ändå hann jag stå ett tag innan bussen kom så alltså så hade jag inte behövt springa, typiskt. Men iallafall kom till skolan, gick till Stina och pratade med henne, vi har ju grupparbete så jag och P satt i bibblan och jobbade, medans E hade sovmorgon. Men aja nog pratat om det. Sen gick vi till klassrummet för att fråga om vi kunde få sitta vid en av handel´s datorerna, så hon släppte in oss där och ett tag var vi själva sedan kom det massa folk så vi gick till C6 där de andra var och sedan tillbaka till bibblan för att jobba lite mera ^^ gick och åt mat i MATSALEN, händer inte ofta vill jag bara tillägga dock har vi ätit där varje dag denna vecka (får se om det blir där i morgon också?) efter det F7 för att kolla på en film vi var både A+B, det är trevligt, och sista lektionen för dagen var Historia lämnade in mitt arbete. Sedan började vi med ett nytt arbete, vi håller nämligen på med andra världskriget så jag skirver om en person, och valde då Adolf Hitler. Så började lite smått och det bli att fortsätta imorgon!

Annars så åkte jag och P med 15-tåget hem, och det är där munkarna kommer in i bilden ^^
Var nämligen så att P var sugen på ett Winerbröd så när vi slutade och skulle gå till tåget skulle vi även gå förbi ICA, men sen kom hon på att det var tre vanlijmunkar för 10:- på 37:an så vi gick in där och där fanns det munkar, men dock så var det inga kortköp under 30:- så vi sket i det, men när hon kom ut igen sa hon fast vi kunde ju ha köpt varsin dricka och munkar det hade ju blivit 30, menmen vi gick in på ICA men gick ut lika fort för attå in igen på 37:an, haha men vad tror ni munkarna var borta? haha och munktjuven stog framför oss med 6 munkar i en påse. så vi ställer oss bakom henne och när hon har betalat så frågar vi om de finns fler munkar och det fanns det frysta så vi frågar hur länge det tar för de att tina och hon i kassan "ungefär 15 minuter" så vi tog dem + varsin coca-cola. Haha men tror ni de tinar på 15 minuter? NEJ, så de fick ligga kvar i påsen så la vi påsen på elementen som finns i tågen så de fick tina, men ja det var bara själva "degen" som vart tinad och inte vanlijkrämen, för den var som glass. Haha så vi fick äta frysta munkar och coca-cola. Kan ju säga att det var en ny upplevelse ^^

Men nej nu blir det sängen och läsa lite!
fredag imorgon, ska bli riktigt skönt med lite ledigt..

(förresten förlåt för inlägg utan bilder, men får lägga in lite i efterhand då jag inte har kommit underfund med hur man får över bilderna från mobilen utan att ta ut minneskortet sladden funkar ju inte? men får fundera på det i helgen ^^)
Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0