21 januari 2010

2010-01-21 @ 22:38:58
Hejsan
tänkte lite snabbt nu innan jag ska lägga mig i sängen och sova berätta om min dag!

Började imorse åkte som vanligt till skolan och första lektionen hade vi socialtbehandlingsarbete+ att andra gruppen var med vi fortsatte kolla på en film vi började med förra veckan, ritkgit br afaktiskt efter det vart vi indelade i grupper som vi sedan skulle disskutera tre frågor, dock förstog vi inte frågorna och lärarna var borta tydligen fikade dem? haha bra det, eller dem sa att dem gjorde det iallafall ^^ haha och det är ju bra när vi knappt förstog frågorna menmen det löste sig..

Efter det vart det lunch, eller först lite uno-spelande i kafeterian sedan vidare mot kulinaren där det bjöds på plommonspäckad fläskkaremed, potatis och sås. Och nja var väll inte så jätte gott..  efter det blev det mer uno spelande sedan hade vi pedagogiskt ledarskap pratade lite om APU:n och fick ut papprena sedan lekte vi en lek. Man skulle vara två och två men blev ojämna par så vart ensam så fick leka med M, man skulle ligga på golvet (vi låg på bänkarna) sen skulle den som inte låg ner förklara och så för den som låg ner hur man skulle göra för att ställa sig upp, som tex "lyft ryggen så du sitter i 90 grader" eller "sätt i foten helt i golvet" :D haha men det gick ju bra det också! :DSvårare en man tror att det ska vara fatkiskt och den som ligger ner måste göra precis som den andra säger.. Faktiskt så hade jag rikigt kul på den lektionen!
Efter den mera uno spelande i kafeterian sedan historia där vi kollade på en film som  hette "djävulen kom till häst" eller något såntm bra film men riktigt hemsk, blir att disskutera den imorogn!
Slutade runt halv 3 så det blev att åka med 15:03 tåget hem mormor hämtade mig vid stationen sen bjöd hon mig och mamma på mat och kan ju bara säga en sak det var rikigt gott ska jag säga er!! :D

Men nej nu måste jag verkligen sova, skola imorgon lång dag blir det också, så jag kommer hem vid 17-tiden så blir inte så bra uppdate imorgon, och ska inte lova er något morgon inlägg för jag vet hur det blir med dem ^^,

PUSS

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: janine

jo en aning :P



okej men det verkar va ett bättre schema än va jag har iallfall :D ska vi byta? haha.. :P



händer det något roligt i helgen? om du har nåt planerat förstås=)



aw :D <3 söt du är :)!

2010-01-21 @ 23:07:36
URL: http://janineaxen.blogg.se/
Postat av: I Z Z A H ~ S V A R A R

jo du klart jag visar vilken tele det blir då jag köpt den =) hehe.. :P



Vart inte så mycke städning idag, mest garderobsstädning, men resten av lyan tar jag i morgon =)



så vad gör du nu då ?

2010-01-21 @ 23:40:30
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE
Postat av: sofia

Nu har jag svarat på frågestunden jag hade :)Svaren finns i min blogg.

2010-01-22 @ 15:35:04
URL: http://sofiajepsen.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0