21:20

2010-02-08 @ 21:20:36
Dagen idag, har väll vart rättså bra, fick sovmorgon imorse åkte ju med 11-tåget till skolan. Och när jag kom till Linde så käkade jag och P på Bellas tog som vanligt tonfisk baugette. Haha, när vi ska beställa så säger jag

Jag - En tonfisk baugette.
Hon i kassan - Ja det förstog jag nästan.
Hon i kassan - Utan rödlök va?
Jag - Japp.


Haha ett tecken på att mna äter där för ofta? eller bara att hon kommer ihåg mig det tåls att fundera på ^^
Men nu var det faktist några veckor sedan vi åt där sist ju..

Sedan hade vi lektion från 13:15-15:00 så blev att jag åkte med 15:30 bussen hem, och idag var den faktiskt i tid, inte dåligt.. Hemma blev det att mamma lagade mat pasta och pastasås med tonfisk. Andra gången jag åt det idag. Men mums var det, sedan efter det satte jag mig vid datorn, sedan pluggade jag och kollade mellan 20-21 på "familjen annorlunda" och nu sitter jag här igen. Men ska bara uppdatera detta sedan ska jag återgå till pluggandet.

Jag fick nämligen ett sms av min lärare idag, att jag var välkommen att göra prov i psykosocialt arbete på onsdag kl 14:00. Missade ju det förra onsdagen (3 februari) då jag var ledig så ska göra det nu på onsdag. Men får ju inte in något i skallen ^^ Menmen det ska nog gå bra ska ni se. Så ska nu återgå till pluggandet så jag får in det i hjärnan.
Men imorgon kommer jag nog vara lite off från bloggen, för måste verkligen ta tag i pluggandet, men kankse kommer nått inlägg det får vi se. Men annars hörs vi på Onsdag.
Pussar

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0