16 februari - 2010

2010-02-16 @ 18:18:26

Hola!

Tisdag idag, och det innebär praktik på Åstugan.
förresten så är det fettisdagen idag, då man ska äta semlor så idag så gjorde A semlor, som vi sedan åt istället för frukten. Barnen fick jordgubbssylt i sina och vi vuxna fick mandelmassa. Va faktiskt gott, för dem var inte så stora som dem brukar vara utan alldeles lagoma!

Sedan blev det lite lek, och massa spel och pussel. Sedan blev det mat, då det idag bjöds på makaroner och köttfärsås, gott vare! Efter det blev det städning så vi kunde klä på oss och gå ut. Så var ute en sväng och vid halv 1 så gick jag på rast och hade rast till 13, då jag gick ut igen. Belv att vara ute en sväng till innan det var dags att gå in, väl där inne blev det att vänta på skolbarnen sedan blev det kalas då 4 stycken hade fyllt år. Så det bjöds på Tacos, och det var riktigt gott. Så ja istället för mellis, som i vanliga fall brukar vara korv och bröd eller macka och oboy. Så blev det idag Tacos. Och kan ju säga att barnen älskade det.
Och vid 15:30 så slutade jag, och då gick jag hem.

Jag och mamma åt för en liten stund sedan lite mat och nu sitter jag här lyssnar på musik, kollar ansiktsboken (mer länd som facebook ^^) och kollar runt på internet och lite så.
Fast just nu skriver jag detta, och ska försöka komma på något roligt att blogga om, så kommer nog nått inlägg snart ^^, om jag kommer på något annars bloggar jag ändå.

Jag hoppas ni har haft en bra tisdag.

//Emma


Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Rima<3

Snygg blogg :)

2010-02-16 @ 18:40:41
URL: http://rimaz.blogg.se/
Postat av: Rima<3

hehe :) vsg <3 kommentera gärna min blogg om du vill :D när du vill , skulle vara jättesnällt :) men är allt bra med dig då ?

2010-02-16 @ 19:45:02
URL: http://rimaz.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0