15 februari

2010-02-15 @ 18:30:56
Hejsan!
Hade ställt mina klockor på 6:00, men tror ni jag orkade gå upp då imorse, när man vet att man egentligen kan somna om igen och gå upp ca 3 timmar senare, alltså vid 9. Så ja det var det jag gjorde, ställde om klockorna till 9:20, och somnade om igen, riktigt skönt ska jag säga er! Så jag åkte ju med 11 tåget (hann ju skriva ett kort inlägg innan jag gick) kom fram till Linde vid 11:35, och då stod Pernilla och väntade på mig, så vi gick till Expert sedan till Lizas parfym och tillbaka till skolan, eller en sväng in på 37:an där Pernilla köpte en baugette.

Satte oss i A-huset en stund sedan vidare till C-huset där vi skulle ha lektion, rättskunskap som började 13:15, men han var försenad så han kom runt 13:20, haha så ja inte så mycket försenad men ändå ^^ Satte oss, fick tilbaka "läxförhöret" haha fick 8/25, not so good, menmen.
Sen gick vi igenom någonting, haha typ ingen lyssnade. Sen gick vi igenom frågorna som skulle vara klart tills denna vecka, sedan fick vi sluta. Och dem som inte var klara, eller som fick papprerna idag fick vara kvar. Så jag och P åkte med 15:03 tåget hem, och mamma hämtade mig i Kopparberg efter att hon hade slutat jobba, sedan åkte vi hem.

Och nu sitter jag här, åt precis lite äppelpaj som jag bakade nyss. Riktigt gott var det! Så kanske tar lite mera senare. Men nu ska jag lägga upp dagens outfit.
Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0