Pulka åkning

2010-12-05 @ 17:46:36
Idag var det pulka-åkning som stog på schemat, ovh perfektväder eller ja det hade vart perfekt om solen hade skinit från en klar blå himmel så bra hade vi inte, men det var lagomt kallt ute! Så vid 11:20 åkte jag mot V-vik för att hämta So och vi åkte vidare mot Gunnebo där Sa bor. Då det ligger en jätte stor kulle in till hennes hus så vi plockade fram tefat och bob och begav oss mot vattentornsbacken (det står ett vattentorn längst upp på kullen)
dock vart det inte så många åk då det var jobbigt och klättra upp för kullen i all denna snö som finns men de gånger vi åkte var roligt! Sedan satte vi oss i snön och drack varm choklad och pratade. varms choklad utomhus är typ det godaste. Efter det gick vi hem till Sa och spelade lite spel och pratade.

Bilder från dagen:
  
 
 

(för flera bilder från pulkaåkningen så besök sofias blogg HÄR)

Angående paketet på andra bilden så fick jag och Sa ett varsit paket av So (tack så jätte mycket) och där i låg det en sten men inte vilken sten som helst utan en sten där det står "förevigt" som symboliserar att vi ska vara vänner förevigt även efter att vi har slutat på Gamleby folkhögskola, tycker det var jätte gulligt gjort, TACK ♥



Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0