Måndagen den 6 december

2010-12-06 @ 22:36:35
Hej
Julen börjar närma sig med stormsteg, och inte bara det utan jullovet är snart här. Åhh vad jag älskar det, ska bli himmla skönt att vara ledig från skolan i ca 3 veckor och få bo i sitt egna rum hemma i Ställdalen. Det är några dagar kvar tills dess så jag får vara kvar här i Gamleby ett tag till men det gör mig ingenting det är trevligt här!

Vad har man gjort idag då?
Skola mellan 8:50 till ca 14:00 efter det gick vi ut jag och So och gjorde varsin snöskulptur till julkalendern, hihi väldigt fina jag gjorde en gran och So gjorde ett hus.. Vi gick sedan upp på mitt rum och satte oss vid varsin dator, väntade på Sa och gick sedan ner mot matsalen för att äta lite kvällsmat satte oss sedan i övre dagrummet där det kl 18:00 var lässtund med mumin saga ^^ Det var Helena som läste hon har finsk brytning så är perfekt att läsa mumin den har haft det som tradition här på folkan i ca 8 år, roligt att de gör sådana hära grejer tycker jag, det bjöds också på en hel del pepparkakor (åt en massa så nu är jag jätte snäll) och till det drack vi glögg, Husfar hade även tänt brasan, så det var jätte mysigt. Efteråt bjöds det på godis också geischa (stavning?) och Karl fazer choklad. Riktigt mumsigt.
Skjussade sedan Sa & So till station här i Gamleby och jag åkte sedan hemmåt igen och sitter just nu på mitt rum men tänkte lägga mig i sängen och läsa Alfahannen.

Förresten får se om jag får mina två paket imorgon, vi hoppas på det. Annars kommer dem på onsdag.
Jag hoppas dock att de kommer imorgon, PUSS

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Emelie <3

Godmorgon Sötnos!

Nu kan du vara med och tävla om att bli dagens blogg!

Vi ses inne på bloggen!

Puss <3<3

2010-12-07 @ 08:39:18
URL: http://ammis.se
Postat av: HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Roligt att du ville vara med och tävla om det fina armbandet från Humanity hos mig. Under Onsdagen kommer vinnaren att ligga uppe på min blogg. Missa inte att kika in & se om det blev du:)!

Nu har jag även en ny tävling med fina priser från TRESemmé och L300. Var gärna med:)!



Kramar

2010-12-07 @ 08:46:43
URL: http://www.hannahsthlm.se

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0