Semester - 2010 (del 1)

2010-08-03 @ 23:49:51
Hejsan, nu ska jag ta mig i kragen (hmm, hade ingen krage ^^) och skriva om våran semester, och nu även med bilder.. Som sgart har lovat hela semestern men verkligen inte orkat, men nu har jag endå inget för mig, så ja varför inte, börja kan jag ju.. Men jag kommer nog inte skriva hela semestern på samma inlägg utan blir lite uppdelat, men för att hitta alla inlägg på rad (då det kankse blir "vanliga" inlägg i mellan så gå in på kategorin Semester - 10 där kan ni följa hela semester dag-för-dag)

Vi börjar med första dagen, haha smart va?

DAG 1

Dagen började med att vi gick upp vid en 8-tiden? Haha kommer inte ihåg när vi gick upp.. Menmen, var meningen att vi skulle åka vid 12-tiden. Men av lite dröjsmål så blev vi inte klara förrens vid halv 1, så ja då åkte vi istället, men det gick ju bra det också!
här slänger vi in en första bilden som jag tog, det är när vi är på väg


efter att vi hade åkt förbi Örebro så stannade vi och fika på sickelsta rastplats, som blivit utsedd till länets bästa/finaste rastplats tre år, om jag inte har helt fel!


och efter det fortsatte vi att åka och vi kom fram till småängens camping, som ligger utanför finnerödja? Om jag inte minns helt fel ^^ så ja vi bjuder på lite bilder därifrån:
   
 
och ja jusstja vi stog en bit bort från campingen på en stor klöveräng intill campingen, som typ extra platser. Var typ 10 extra platser med el för mitt på åkern stog det ett elskåp, som ses i en bild ovan. Ja blomman från bilden ovan, är då en av alla 1000-tals klöverblommor på ängen.

sedan även lite bilder från rundvandringen på campinge, som är standard när man kommer till en ny camping.
  
 

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0