home sweet home

2010-08-19 @ 19:09:39

jag menar inte hem där jag sitter just nu, för detta är inte mitt hem. Det är någon typ av mellan landning!

Men iallafall, skulle ju berätta om dagen.. Vi skulle ju vandra i Gamleby idag, och japp det gjorde vi för vi hade tur med vädret (Y) It was great.. Men iallafall, först var vi till folkparken som ligger typ 5-7 minuter från skolan där rektorn pratade och lite sånt sen fick vi fika, det vill säga smörgos, saft/te/kaffe, trevligt! Sedan vid kvart i 10 om jag inte minns fel, så gick våran klass mot första stationen det var 6 stationer på vägen.. var ganska kul, dock sjukt jobbigt att gå upp för berget, men otroligt fin utsikt däruppifrån!
Dit ska jag gå någon dag och ha kameran med mig :) visar såklart bilder när jag har vart där. Troligtvis blir det under nästa vecka, och ja vi hoppas självklart på fint väder annars får det bli längre fram en dag då det är fint väder helt enkelt!

ja fortsätta berätta om dagen, när vi var färdiga med rundvandringen i Gamleby så blev det att äta hamburgare utomhus, riktigt trevligt! Och sedan vid 13 så var det bara att ta plats inne i aulan för att göra andra delen på svenska diagnosen! Efter det slutade vi, så jag tog ännu en gång en liten promenad dock bara på 20 minuter!
sedan hem igen, satte sig här och väntade på lite kvällsmat, och ja nu sitter man här igen! utanför så spöregnar det, det gör ju inte det hela bättre :/

Imorgon åker jag hem, över helgen! Puss


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0