Gamleby - Himmelstalunds camping!

2010-08-14 @ 22:58:00
Hej!
Sitter just nu på Himmelstalunds camping, på altanen till stugan som vi ska sova i, inatt. om vi nu kan sova där då det är säkert 30 grader och ute är det ca 20 grader! Så just nu har vi både fönster och dörr öppna, fast det klart det är ju inte mycket svalare ute och det blåser ju inte så ja så mycket vädring blir det ju faktiskt inte, men vi får se! Kankse blir madrasserna ute på altan? ;)

Iallafall vi är ju på väg ner till Gamleby där jag ska gå på folkhögskola. Vi började åka hemmifrån i en varsin bil vid halv 11 tiden i morse. Stannade på Marieberg och det och köpte lite saker! ;D Efter det begav vi oss mot Vingåker för att shoppa lite på Vingåkers factory outlet, fast ja så mycket shopping blev det inte, jo för mamma som köpte en bikini (Y) Efter det åkte vi hit, till campingen som ligger i Norrköping. Efter att ha gått runt lite på campingen, försökt att hitta ett bad utan framgång så gick vi tillbaka till stugan satte oss på altanen, sedan åkte vi in till sta´n jag körde! För att äta pizza!

Förresten så är det läskigt att köra i Norrköping med alla dessa spårvagnar och spåren till dem, och alla miljoner rondeller!! Och vissa är hur konstigt upplagda som helst, men ja ja. Vi tog oss till en parkering där vi parkerade sedan gick vi till en pizzeria som vi såg innan när vi snurrade i stan! Sedan tillbaka till bilen för att pka hem till campingen! Och när vi kommer hit så är såklart bommarna stängda så efter att vi parkerat utanför. Kommer det en snäll man på cykel och säger att man kan ta upp grindarna att dem bara sitter med en pinne och var bara att dra ut den och lyfta upp. Så ja det tackar vi för för nu står bilen här bredvid oss, och andra bilen på andra sidan..

Men ja snart ska vi väll sova, imorgon fortsätter färden mot Gamleby, puss
Trackback
RSS 2.0