Halloj!

2010-08-30 @ 15:48:53

15:48

måndagen har också snart passerat i typ rekord fart! Vad har man gjort? jo hade matte B i morse sedan media till efter lunch så slutade 14:00 ich kom precis tillbaka från en liten tur med bilen. var ut till campingen eller ja till parkeringen där för att ta lite kort, kanske kan visa er lite senare ikväll! Var bilder till den dära fotouppgiften som ska in på onsdag, men har inte en aning om jag har gjort rätt, men nu får det bli som det blir! Måste dock ta två till bilder me det fixar jag imorgon eller onsdag (då jag har hela förmiddagen ledig)
Så ja det dära fixar sig.

Det är iallafall snart kvällsmat tror det skulle serveras bakadpotatis? om jag inte minns helt fel!
Men förresten när vi ändå är inne på mat, jag har sagt att skolan här har bra mat, men vad tror ni vi får på onsdag och torsdag denna vecka? Eller ni kan aldrig gissa så skriver istället vi kommer at få:
Onsdag: Isterband? men hallå, på en skola liksom! men tur för den att dme också har vanlig fruukostkorv antar jag att det är?
Torsdag: Stekt strömming, ännu mera hallå? usch!! så tur för dem igen att dem serverar vanlig fisk eller ja ajg antar att det är vanlig fisk som serveras också!
men på torsdag är det lite possitivt vi får glass med kolasås till efterrätt, det gillas! :D
men ändå? så ja typ ingen mat man längtade till denna vecka, eller typ fredag kväll, hamburgare! Men knappt det heller :(
Aja, inga sura miner för det!

skriver mera senare, puss


Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Hannah - En blogg om vardag, mode och foto ♥

- Tack!

Vad har du gjort idag då?

2010-08-30 @ 16:40:37
URL: http://lovehannah.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0