Nu är jag....

2009-09-27 @ 19:29:00
..tillbaka efter helgens bravader!
Lovade ju i Fredags att jag skulle uppdatera om vad jag har gjort, så lär hålla det.


FREDAG:
Var som vanligt i skolan hade dok sovmorgon men åkte iallafall in med vanliga bussen då vi skulle arbeta med projektplanen, så vi blev klara med den igen. Sedan tog vi det lungt innan nästa lektion. Men tillsut så börajde det pedagogiskt ledarskap, så vi pratade lite om kenya-dagen, och vi behövde inte lämmna in pengar om vi inte ville. så det tycker jag var ett väldigt bra beslut av BF. Menmen sedan fick vi lite annan informaiton bla när skolfotot blir, och det blir 7 oktober, en onsdag. Efter det fick vi kuverten med praktikpapper mm, vi fick bara en praktikuppgift!! :D gissa om det är härligt. Sedan slutade vi och vi gick ner till Bellas för att äta där, jag tog en tonfisk baugette, riktigt gott var det. Sedan tillbaka till skolan för att ha historia, vi var 5 styckna då, vart vara alla? iallafall vi kollade klart på Arn och sedan pratade vi lite, och sen fick vi sluta, tidigare. Så jag och Nilla gick ner till körskolan och hon satt där till 2 tiden, sen gick vi ut till tåget och väntade på att få åka hem, pappa hämtade mig vid station, sedan vart det lite tv och så på kvällen. Gick och tunt 23-00 för kollade på tv vänner avsnitt.

LÖRDAG:
Kopparbergsmarken
Vi gick upp vid typ 9-tiden och åkte in till kopparberg vid halv 12 tiden, letade parkering men var verkligen fullt överallt överallt, sjukt mycket folk så vi fick ställa oss nere vid mormor, upp dit en sväng och drack lite kaffe sedan vandrade vi uppåt mot marken, knallade runt lite, sedan ringde lena och sa att hon hade kommit så vi möttes vid gammelmarken, sedan gick jag och hon. Köpte inte så jätte mycket, käkade sedan pizza slice, och där träffade vi mamma och pappa som också hade tänkt att äta där. Sedan fortsatte vi, gick ner till mormor runt 4 tiden. åt kålsoppa och lite så.. var där ett tag sedan vart det hemgång. mamma och pappa åkte hem och jag och lena gick och letade på hennes bil mitt i skogen (haha) sen så åkte jag med henne hem, då hon följde med hem ett tag. Senare kom K&M och åt kålsoppa och lite så. Lena åkte hem vid 20-tiden, men K&M va kvar, dem hade ju husvagen med sig, som står på våran gård fortfarande, så vi satt och lyssna på musik och så och pratade, sen vart det lite frågesport, sedan vid typ 2:00 gick vi och la oss.


SÖNDAG (IDAG):
Kopparbergsmarken
Jaha sista dagen på marken, gick upp typ samma tid som på lördagen och kom iväg vid halv 12, Ställde bilen vid mormor, och vi gick sedan upp på marken mamma, pappa, mormor och jag. Gick väll igenom allt ännu en gång, köpte strumpor och godis. Sedan ner till mormor igen och fikade, och efter det åkte vi hem. Och nu sitter jag här och borde plugga, men har ingen ork till det, är så sjukt trött :(
Så får se hur det blir med det provet imorogn, vi har det inte förrens sista lektionen iallafall, så kankse hinner plugga lite...Så här har alltså min helg sett ut.
men jusstja skrev ju att jag skulle berätta vad jag egentligen tycker om denna marknad (och alla andra marknader också för den delen)

Helt ärligt ser inget roligt alls i marken, jag gillar den inte, skulle kunna klara mig utan den.
Eller det klart marknadsgodiset är ett måste att köpa, men hade lika gärnat kunnat bakat det själv :P 
Bara massa människor som trycker sig fram och inte visar nå hänsyn, bara det inte regnar ännu värre då massa lera, en miljon paraplyer som håller på och petar ut ögonen på en.. SÅ en sak som är sant är att marknader är roligare men inte roligt om det är sol och varmt ute! :D
men är ju tradition, så man går ju iallafall dit varje år. Marknadsgodis ska jag iallafall köpa


LITE INFO OM KOPPARBERGSMARKEN (Kôppebärsmarken)
Kopparbergs Marknad är en av de största traditionella knalle-marknaderna i Sverige med cirka 125 000 besökande under de två marknadsdagarna.
Marknaden arrangeras alltid sista fredagen i september i samband med Den helige Mikaels dag, i folkmun Mickelsmäss.
Tivolit som finns på plats, är Axels tivoil.
Gammelmarken hålls vid Stora Gården. Här kan du köpa lokalt producerade produkter och pinfärsk mat av knallar i tidsenliga kläder. Musik och dans står också på programmet, missa inte att svänga dina lurviga till en härlig hambo!
Vill du uppleva Kopparbergs Marknad lite från ovan? Helikopterflygningar utgår från den tillfälliga flygplatsen på gamla gruvbacken, där nuvarande fjärrvärmeverket ligger

Tveka inte, kom hit till Kopparberg för att gå på 'marken', nytta och nöje för hela familjen!(går inte att ladda upp bilder just nu!)


Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Ness

ba köpa några;)

2009-09-27 @ 19:49:33
URL: http://sness.blogg.se/
Postat av: matilda

sv. tack =)

2009-09-27 @ 20:50:40
URL: http://apieceofsthlm.blogg.se/
Postat av: mimmiee

flickan som lekte med elden:)

2009-09-27 @ 21:05:11
URL: http://mimmiperzzon.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja alltså det är verkligen sjukt kul! :D

2009-09-27 @ 22:18:29
URL: http://ochhlisa.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja alltså det är verkligen sjukt kul! :D

2009-09-27 @ 22:18:59
URL: http://ochhlisa.blogg.se/
Postat av: Elli

Var en kanon tv-tablå ikväll :D

ja, tack detsamma du =)

Kram

2009-09-27 @ 22:40:18
URL: http://typwow.blogg.se/
Postat av: Natalie

Haha ärligt talat hade jag ALDRIG hört talas om den marknaden förr, fast Axels tivoli har jag hört i en låt, haha! Det visar väl vilken musiknörd jag är..Svar: Ja, jag älskar också att baka! Gör det när jag mår riktigt dåligt, det får mig alltid att må bättre! :) Låter säkert jättelöjligt men så funkar jag!Haha ja, det hoppas jag med!

2009-09-27 @ 22:49:03
URL: http://nataliebaronowsky.blogg.se/
Postat av: ahlander

sv: haha okej vilken tur :)

2009-09-28 @ 08:28:41
URL: http://aahlander.blogg.se/
Postat av: Anna

Den brukar vara 2 ggr om året tror jag (en på hösten å en på våren) å ja den är stor! Bland dom största tror jag!

2009-09-28 @ 09:48:45
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Nu är månadens blogg röstningen igång!

Lycka till :)

2009-09-28 @ 10:27:43
URL: http://viccivicci.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

trevlig helg =)

2009-09-28 @ 13:23:27
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: johanna

sv, okej :)

2009-09-28 @ 15:54:45
URL: http://jsch.blogg.se/
Postat av: emeliee

sv: hej där!

haft en bra helg? :)

2009-09-28 @ 16:17:15
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: Ness

inga uggs är fina :p

2009-09-28 @ 18:32:46
URL: http://sness.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0