Tingsrätten idag!

2009-11-21 @ 17:48:16

Hejsan!


HÄR HAR VI VART IDAG


Åkte ju till Örebro imorse med 8:55 tåget, för att gå på Öppet hus på tingsrätten. jag och Nilla åkte tåg och Emelie åkte bil men vi kom samtidigt så bra tajmning (stavning?) Gick sedan mot tingsrätten, fick biljetter innaför dörren för en rättegång som skulle börja vid 10:30 och vi kom dit vid 10-tiden så kollade runt lite tog lite gratis pennor och godis + att vi fick hur mycket broshyrer som helst! men bra var det, då har vi mer att skriva om till projektarbetet, vi intervjuvade även en Advokat som stog där.
Förresten NA intervjuvade oss så säger som Emelie nu har vi vart med i Radio och tidningen bara tv kvar nu! ;)
  

biljett ^^

Efter det gick vi in till rättsalen och där hade dem börjat lite smått så vi smög in och satte oss längst bak och började lyssna och skriva + ta lite kort ^^ Vi kollade iallfall på en förhandling om grovt rattfylleri. Intressant först men i slutet vart det lite segt, satt iallfall där ca 1,5 timmar. Men gick ändå väldigt fort. Och allt var ju påhittat, men på det på hittade brottet, så fick han tillslut 2 månader fängelse + att betala till någon brottsofferfond eller nått sånt, 2 månader vart det iallfall.

När vi var klara så intervjuvade vi en dommare, sedan åkte vi med Emelie till Linde där vi stannade på frost (ett fik) där dem fikade eller E tog en chokladbit och nilla ettwinerbröd + festis! Var inte sugen på nått men fic godis av emelie som hon hade tagit på tingsrätten ;) Iallfall sedan skjussade hon oss till station gick in till Adams kiosk där N fyllde på sitt busskort, sedan till banken och kollade på korten (lucia) sedan in på IIS och kollade på kläder sedan vidare till station och bussen kom vid 13:25 och betalade för första gången med betalkort på bussen då dem har tagit bort att man kan betala med kontanter, men läste lite broshyrer på vägen hem och Nilla pluggade historia, gick av vid station, och pappa kom och hämtade mig, på hemvägen stannade vi så jag kunde ta lite kort vid sundsrakan och dem bilderna tänkte jag visa er:

Lite bilder som är tagna mellan Kopparberg och hem till Ställdalen, ett tag sen man bjöd på lite nya bilder så tänkte att det var på tiden, hoppas dem uppskattas! :D
Puss


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0